Napakat: Just joo, kivaa on kun teinilauma tulee vastaan vee-lauseiden kera

Kiitos Hannu Hurri! Kaikkea kristillisyyttä Suomessa yritetään hävittää. Tänä aikana on hyvä kuunnella terveydenhoito-ohjeita, mutta tarvitaan lisää niitä, jotka kääntyvät Kaikkivaltiaan puoleen.

Just joo, kivaa on kun teinilauma tulee vastaan vee-lauseiden kera. Säälin saa, kateus pitää ansaita. Koirat on ihanii!

Olen aina ollut sitä mieltä, että Greta T on vitsi. Nyt se sai vahvistusta "korona-asiantuntijana" esiintymisen myötä. Vahvat ja häikäilemättömät taustajoukot mahdollistavat sairaan ihmisen hyväksikäytön.

Eihän Suomi rajojaan avaa ihan helposti, kas kun valtio saa taas monopoliaseman bensassa ja alkoholissa.

Jusu

Jos hallituksen tarkoitus on, että virus ei Suomessa leviä, eikö kaikkien pitäisi käyttää suu-nenäsuojaa esimerkiksi kaupoissa ynnä muualla, missä on enemmän ihmisiä sisätiloissa. Tavallisen järjen omaavana ainakin luulisin, että totta kai se vähentää tartuntariskiä. Totta kai turvavälit, käsipesut ja käsidesit niin kuin nyt jo tehdään. Jos suojaan sinua, suojaa sinä minua.

Samaa mieltä täällä iso joukko. Koiravero otettava käyttöön. Hyvä tulo kertyy. Kohta on kesä, ja ikkunoitakin voi avata. Pääsee kuuntelemaan koirien räksytystä. Kaikki ei tosiaankaan tykkää. Ihmetellään, miksi joku ottaa jotain pitbullikoiria. Jostain luin, että hyökkäsi ihmisen kimppuunkin. Onhan noita tapauksia ollut ennenkin, varmaan lisääntyy. Paljon on koiria.

THL:llä on tehokas 'ä'-kurssi. Ainakin kaikki TV:ssä esiintyvät joutuvat kurssille. Usein lause alkaa "ä näin on meneteltävä".

AVPee

Porsaan luut 5e/kg. Melkoisen arvokasta, vaikka olisin koira.

Kyllä naiset ovat hoitaneet maamme asiat todella hyvin. Miespoliitikoista kukaan ei olisi pystynyt parempaan. Ei ainakaan Orpo eikä Halla-aho.

Ril

Vaihteeksi kiitosta: Kouvolan kasarmialueen puistot ja pusikot hoidettu hyvin. Siistitty juuri sopivasti niin, että luontomaisema säilynyt. Hyvä!

Kun Uudenmaan rajat laitettiin kiinni, ehkä maskisuositus olisi ollut hyvä. Tilanne olisi varmaan nyt toinen. Ihmiset niin kuuliaisia hallituksen paasaamiselle, ehkä siinä oman järjen käyttö hämärtyy. No, eihän niitä maskeja tietysti ollut.

Eräässä koulussa opettajat ja ohjaajat toimivat ruuanjakelijoina, kun ei ole muuta henkilökuntaa. Mitenköhän onnistuu ilman hygieniapassia?

Valitettavasti kaupunkia kiinnostaa siisteys enemmän kuin luonnon hyvinvointi.

Ympäristönhoitaja

Lähikoulu alkoi. Kotiin jäivät juuri ne oppilaat, joita ei etänä tavoitettu tai joilta ei saatu mitään suorituksia. Ne, joiden piti olla avaamisen suurin syy. Nyt ei ole heille sitten mitään opetusta, koska huoltajat eivät valvo lomalaisten tehtävien tekoa. Menikö tämä ihan putkeen?

Mielestäni tuo Marimekko-hallituksen jokapäiväinen mediaesiintyminen, esiintymistähän se on, alkaa jo kääntymään itseään vastaan. Kuka jaksaa seurata.

Lämmin kiitos Toiko-yksikkö/Koks! Mahtavaa ammattitaitoa, ystävällisyyttä ja hymyjä! Teette tärkeää työtä!

Peukku

Nyt taitaa olla Petteri Orpolla kuullun ja luetun ymmärryksessä vaikeuksia, kun ei ymmärrä hallituksen linjausta, miksi RO-luvun tarkkaa arvioita ei voi määrittää, duunarikin sen tajuaa.