Napakat: Valtuutetut puhuvat säästöjen yhteydessä vain suoritushenkilöstön lomautuksista!

Onko oikein, kotihoidon työntekijöillä urakkatyö, mutta normipalkka? Hoitajaa ei lohduta juhlapuheet ja korulauseet.

Kuinka suuri osa maan peltopinta-alasta kasvaa "tukiheinää" ? Voisiko joku MTK-väestä vastata?

Kouvolaan leviää valitettavasti paniikkitunnelma jatkuvilla palveluverkon supistamisajatuksilla. Voisiko päättäjät ihan oikeasti kuunnella asukkaiden mielipiteitä.

Ainakin vanhusten huollossa oli turhia pomoja, kaikkien tarvetta emme me työntekijät oikein ymmärtäneet. Onneksi olen jo eläkkeellä, vieläkin muistan sen turhautumisen.

Järkeä vai ei? Kouvola-lisä loppuu ja vanhempi palaa töihin nopeammin ja kaupungin menot kasvavat ja pieni lapsi menettää näköpiiristänsä äidin tai isän! – Matikkapää

Valtuutetut puhuvat säästöjen yhteydessä vain suoritushenkilöstön lomautuksista! Kaupungin johtoportaan palkat pitää laskea vähintään 1 500 euroa per pää pysyvästi!

Alemmilla organisaation tasoilla jos asiakasmäärä vähenee, välittömästi myös henkilöstöä vähennetään. Ylempi taso voi hoitaa myös tehtävät osa-aikaisesti henkilöstön vähenemisen vuoksi.

Saapa nähdä, aiheuttaako Sirpa Paateron ja Sanna Marinin siltarumpupolitiikka itärata-asiassa suuren tappion koko Itäiselle Suomelle.

Kalliiksi tulee nykymenolla Kouvolan Veden runkovesiputkien uusinta. Elimäellä noin 300 metrin pätkää uusittiin monen miehen ja koneen voimin noin 3 kuukautta! – Ohikulkija

Voisiko joku kertoa, mitä ja ketä palvelevat ahtaisiinkin risteyksiin ilmestyneet liikenteenjakajat korokkeineen. Liikenneturvallisuutta ne tuskin lisäävät.

Kouvolan virkamiehet ja luottamusmiehet toitottavat yksi toisensa jälkeen, ettei henkilökunnan vähentäminen yksin auta talousongelmissa. Kukaan ei rohkene sanoa, että se on joka tapauksessa tehtävä.

Nyt tuli kiire: v. 2023 tulee Kouvolasta kriisikunta ja samana vuonna pitäisi johtajien ja päättäjien päästä eduskuntaan.