Napakat: Suvi-illan konsertti Rantapukissa oli mahtava. Orkesteri oli taitava ja laulusolisti uusi tuttavuus ja todella priimaluokkaa, mutta missä olivat yleisön suosionosoitukset?

Suvi-illan konsertti Rantapukissa oli mahtava. Orkesteri oli taitava ja laulusolisti uusi tuttavuus ja todella priimaluokkaa, mutta missä olivat yleisön suosionosoitukset? Muutamat vaatimattomat taputukset.

Erkki Lähteen kirjoitus avohakkuista perustuu oikeaksi todistettuihin faktoihin. Luonto köyhtyy ja lopulta sairastuu, mutta ihminen on ahne, raha ensin.

Ahdinkadulle molemmin puolin hidasteet vikkelään. Tullut oikaisureittejä ja vauhdit sen mukaisia! Etenkin länsipuoli!

Nyt pitäisi saada motoristi kiinni Kuusaalla. Se kaahailee ja ajaa ylinopeuta. Joku jää viellä alle.

Demarit osaa kyllä tuon veronkorotuksen, eiköhän Helmisen olisi aika laittaa Kouvolan henkilöstö oikeisiin mittasuhteisiin, niin voisi vaikka veroja alentaa.

Ilmastoa muokataan tarkoituksellisesti. Tiedeyhteisö, joka tutkii ilmastoa, saa rahoitusta tahoilta, jotka hyötyvät ilmastonmuutoksesta. Tavallista kansaa höynäytetään.

Kehitysopin eksytyksiin hurahtaneille tiedemiehille miljoona-miljardi vuotta on kova sana ja sattuma pääosassa. Luomisopin mukaan nyt eletään lopun aikaa muutosten keskellä.

Kouvolan hautausmaalla jätetään ruoho leikkaamatta niiltä haudoilta, joihin ei ole ostettu hoitoa. Kauhea homma, jotta saadaan ruman näköistä.

Veturin olisi voinut vaihtaa vähän uudempaan tai sitten johonkin muuhun taide(teokseen). Ei saisi sanoa, mutta se on rojuläjä.

Ilmasto vaihdellut aina ja maapallolla on ollut nykyistä lämpimämpääkin. Hölmöä uskontoa on väittää, että nykyinen ilmastonmuutos olisi luonnollista. Tieteellinen näyttö osoittaa ihmisten vaikutuksen.

Hyvä Ari Hyvönen,täyttä asiaa kirjoitus ilmaston muutoksesta. Eiköhän tämän vouhotuksen voisi jo lopettaa — ei päivää ettei kymmentä kertaa toitoteta asiasta, mikä on täyttä puppua.

Pettymys kesäteatterissa. JOOJAn esitys ei naurattanut, oli kuin ylipitkä Putous-sketsi. Panostakaa käsikirjoitukseen ja lauluopintoihin. — KyldyrElli

Ilmastosta kiinnostunut, luepa "säätiedotus" 2 700 vuoden takaa: Jesaja 24, jakeet 4,5 ja 6. 1933 vuoden käännös on selkeämpi.

Päällimmäisinä asiantuntijoina ratkovat ja vähättelevät ongelmaa ne, joilla ei itsellä sitä ongelmaa ole ja ego nousee vahingonilossa.

Luetuimmat

Kommentoidut