Napakat: Ei ole keneltäkään pois, kun tyhjällä varatulla vuorolla treenaa

Miksi rangaistusten kiristäminen takkuaa? Rangaistukset halutaan pitää alhaisina, näin riittää töitä eri ammattilaisille, myös isopalkkaisille kuten, tuomarit, asianajajat... ja maksaja on varma.

Eihän 93-vuotiaan sotaveteraanin tarvitse lähteä junalla Linnanjuhliin! Nyt hyvää tekemään, ammattiautoilijat ym. auttamaan. Kyyti Linnanjuhliin ja takaisin kotiin Kuusankoskelle

Kun konstaapeli pysäyttää, kuvaa paikka ja auton numero ja ota aika ylös.

Mahtava uutinen lehdessä maanantaina! Nyt rinta rottingille ja hymyä huuleen kaupungin siivoojat!

Yle uutisten pohjanoteeraus  oli raportti (27.11.) Pietarin synnillisistä homoyökerhoista. Voi aikoja, voi tapoja.

Kiitos Anjalankosken loistava teatteri. Esitys 26.11 oli elämys alusta loppuun. Taitavaa Maiju Lassilan tekstin tulkintaa, ja ne laulut, upea kokonaisuus.

Mikä ihme rakentamisessa...  Asunnon hinta nousee, rakentamisen taso laskee ja vettä sataa. Tietävätkö täällä mitä Kuivaketju 10 tarkoittaa?

Kouvolan alueella näkyy olevan paljon jalankulkijoita, jotka astuvat suojatielle lainkaan katsomatta kumpaankaan suuntaan. Mihin on kiire? Itse en uhmaisi!

Kouvolan Suunnistajat voivat myös katsoa peiliin. Omia tulkintoja tehty aiemmin, mm. naturasuolla jalkapalloharjoituksia. Eivätkö pelisäännöt koske meitä kaikkia!

Kiitos Noora Hyyrynen! Täyttä asiaa! Ei ole keneltäkään pois, kun tyhjällä varatulla vuorolla treenaa. Yhteistyötä vaaditaan. - Kahden kiekkoilijan isä

Black friday on viehättävän amerikkalaisen kiitospäiväperinteen osa. Miksihän Suomeen omitaan jenkkien räikeän  kaupallisuutta?