Napakat: Jos galleriatiloista on pulaa ja keskusta kaipaa elämää, niin eikö Manski olisi loistava paikka näyttelytilalle?

Veturi hoi! Missä ovat rattaat, joissa on vauvanistuin samassa?! Ei pysty käydä kaupoilla vauvan kanssa, joka ei enää ole kaukaloikäinen, mutta ei vielä oikein voi kauppakärryissäkään istua. Peruskärryjä kyllä riittää.

Myös minä olen saanut Hyvinvointipisteessä vain huonoa ja ynseää "palvelua" ihan tavallisissa asioissa: kausirokotus, verensokerin mittaus. - Me too

Kouvolan kirjasto on hieno paikka. Sinne voisi sopia lisäksi vielä yhteislaulua eri teemojen mukaan ja säännöllinen musacorneri, jossa kuunneltaisiin ja juteltaisiin musiikista.

Nyt haluamme heittää haasteen Kouvolan päättäjille. Kuntoremonttiin kaikki, joille vaaka näyttää liikaa. Tosi asia.

Jos galleriatiloista on pulaa ja keskusta kaipaa elämää, niin eikö Manski olisi loistava paikka näyttelytilalle? Samoissa tiloissa voisi toimia myös info turisteille.

Kouvolan kirjasto on hieno paikka. Sinne voisi sopia lisäksi vielä yhteislaulua eri teemojen mukaan ja säännöllinen musacorneri, jossa kuunneltaisiin ja juteltaisiin musiikista.

Naapuri sanoi: keitin hilloa, haluatko purkillisen? Kaveri soitti ja kysyi: kaivoin perunoita, haluatko maistiaisia? Pienet eleet ovat suuria tekoja!

Pomppurata! Kuusi töyssyä peräkkäin Saumaväylä-Kauppalankatu pyörätien risteyksessä. Eikö osattu luiskia tehdä?

Meidän pitää oppia suojaamaan maaperän kosteutta. Kuiva kesä takana, monta kuivaa kesää tulossa. Miten voidaan vähentää haihtumista? Miten huolehditaan pohjavesistä?

Mistä tulevat ne kivikovat mauttomat punaiset pallot, joita myydään kotimaisina tomaatteina?

Kyllä näin on. Partahan on monelle miehelle kuin naiselle meikki, niillä saa rumemmastakin naamasta kauniimman

Hyvinvointipisteelle tiedoksi. Leikkaukset pyritään tekemään steriilisti.

Leskeneläkkeeseen korjaus. Kun leski jää eläkkeelle, eläke lasketaan lesken omasta eläkkeestä. Täten naisten leskeneläke pienenee tuntuvasti.

Tykkimäen sauna on kiva paikka, mutta sitä en ymmärrä, miksi tiskijukka tai trubaduuri pitää sotkea siihen. Moni saunoja on sitä mieltä, että saunomiseen ei tarvita sitä.

Kuusankoskella on kohta turvatonta mennä kauppaan, kun kaikenlaiset juopot ja huumehörhöt ovat vallanneet paikat apteekin kohdalta.

Kiitos kaupungille, että olette pitäneet muidenkin yrittäjien kuin parkkiyrittäjän puolia. Kuljetusten vuoksi rahaa on virrannut rutkasti keskustaan!

Kiitos Kouvolalle monista luontopoluista ja erinomaisen hyvistä uusista nettisivuista kouvolanluonto.fi.

Miten on mahdollista, että Kotkan hyvinvointipisteessä kaikki hoituu ihan hyvin?

Yksi ihminen ajoi koko keskustapuolueen pohjalukemiin. Ennätys tällä alalla.

On mennyt siihen, että lähes joka päivä Kouvolan Sanomia lukiessa törmää jo etusivulla Kouvolaa koskevaan huonoon uutiseen. Ennen uutiset kertoivat voimakkaasti kehittyvästä kaupungista.

Luetuimmat