Napakat: Kouvolaan tarvitaan pride-tapahtuma

Yllätys Heinolaan ja Jyväskylään ei enää bussiliikennettä, vain Lahden kautta. Näinkö autetaan ilmastonmuutosta? - Autoton

Hyvä Jussi Raukko, näin se on jarrumiehet tuhosivat Kouvolan Ratamon. – Ptn

Mitäpä sitten, jos Ruotsi liittyy 2019 Natoon ja sanoo Suomelle, että adjö. Muut pressaehdokkaat nukkuvat asiassa. Paitsi Torvalds.

Monitoimiareenaa odotellessa kaupunki voisi kustantaa meille halpoja opastettuja retkiä Helsinkiin oopperaan, balettiin, konserttiin tms. Yhdessä on helppo ja vaivaton kulkea.

Pietari 1917 on kyllä mielenkiintoinen kirja, kannattaa lukea. Huonoa siinä on kääntäjän onnahteleva suomen kieli ja puuttuva kielen taju.

Kiitos Poksin ihanat lääkärit ja hoitajat. Vuosien myötä olen siellä synnyttänyt, pari isoa leikkausta tehty, kipsattu, sydänkin hoidettu ym. – Ikävä tulee Poksia

Minkälainen aktiivimalli on suunniteltu turvapaikanhakijoille ja maahan muuttaneille? Heistä kuitenkin muodostuu massiiviset kulut veronmaksajille...

Miksi kaupunki käyttää raskaita metsätyökoneita muutaman puun kaatoon ja samalla tuhoaa aluskasvillisuuden. Yksi osaava metsuri kaataisi puut yksinkin. – Luontoystävällinen Kouvola?

Kuolinpesät yleensä vaikeita asioita. Riitoja ym. Uusi laki, jossa enemmistö päättää, on toivottu.

Työtoverit puhuvat jatkuvasti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä halventavaan sävyyn. Pride-tapahtumaa todellakin tarvitaan Kouvolaan.

Työttömät pitävät älämölöä aktiivimallista. Hyvien aikojen vastikkeeton rahanjako ja ihmisluonto taustalla. – RW

Ihmeellistä, mitä kaikkea pannaan Jari Lindströmin syyksi! Tehnyt työnsä hienosti, jopa kaksoispestissä. Kieroa kateutta, kun sininen pärjää.

Olisiko mahdollista jättää taajama-alueilla kevyen liikenteen väylillä metrin verran sorittamatta toisesta reunasta.Saisi vetää pulkkaa, potkutella, koululaisen hiihtää kotiin. Talvi on lyhyt.

KS:n jutussa todettiin työttömien ikärakenteen olevan ongelman. Haloo! 50-vuotiaalla on vielä 15 työvuotta jäljellä. –  IT

Ehdokas Sauli Niinistö on rahoittajiensa palvelija, ei meidän. Kuudessa vuodessa myy lopunkin Suomesta heille! Äänestäkää ja älkää sitten valittako, ettei tiedetty. – 2milj. e.

Mistä johtunee, että vaalitentissä toiset saavat toimittajalta haastattelussa kohtuuttoman ryöpytyksen? Laura Huhtasaari selvisi kiitettävästi.

Tuo tunti töissä viikossa on juuri sitä tempputyöllistämistä. Poistetaan työttömyystilastosta tunnin jälkeen ja "työllisyys" kasvaa.

Luetuimmat