Napakat: Kimolan kanavamiljoonilla olisi pidetty Haanojan uimahallia käytössä yli 10 vuotta

Suomalaiset aseet ovat erinomaisen laatunsa takia maailmalla erittäin haluttuja. Niitä menee kaupaksi niin paljon kuin ehditään valmistaa. Ikävää, että maailmaparantajat yrittää tätäkin kauppaa estää.

Olin ennen ylpeä Suomesta, mutta en enää, ilmastonmuutosvouhotus on mennyt yli ymmärryksen. – Eco Suomi

Nyt on Kouvolan naisten pinna täynnä autonkorjaajien alentavaa ja epäasiallista käytöstä. Tässä pelissä jää jäljelle vaan ne parhaat.

Pitääkö elokuvissa syödä mässyttää koko ajan ja roskata penkkien välit? Samanlaista siivoa onko lasten vai aikuisten näytös.

Kimolan kanavamiljoonilla olisi pidetty Haanojan uimahallia käytössä yli 10 vuotta. Vertaillaanko näitä kaupungin rahankäyttökohteita koskaan?

Sulkekaa Urheilupuiston uimahalli. Kaikkia palveluita ei tarvitse sijoittaa sinne! Kyllähän keskustastakin päässee liikkumaan ulospäin?

Markku Aron konsertti oli hyvä ilman takarivin häiritsijöitä.

Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Se tuli jälleen todistettua. Nämä kaksi entistä tehdaskuntaa ovat maksattaneet meillä muilla kouvolalaisilla aikaisemmankin tuhlaavaisuutensa.

Uimahalleista päättäjät, älkää lopettako Korian hallia, koska se on paras paikka uimiseen. Se on helppokulkuinen ja siellä on rauhallista uida.

Helsingin yliopisto lähettelee keksityillä nimillä työhakemuksia. Vielä näyttää olevan koulutuslaitoksilla ylimääräistä rahaa leikattavaksi.

Maria Ohisalolta (vihr.) täydellisen populistinen selvityspyyntö poliisin toiminnasta järjestyksen ylläpitämiseksi mielenilmaisutilanteessa.

Se on hyvä Paltan ja Postin johdon syyllistää pienpalkkaisia postilaisia, kun itse tienaavat kuukaudessa sen mitä postin työntekijä vuodessa!

Haminantiellä musta pitkäkarvainen kissa yöpyy ulkoterassillamme. Pitääkö lemmikkejä ottaa, jos kerran niistä ei pidetä huolta? Yötkin kylmenevät talvea kohden.

Kertokaa ilmastoasiantuntijat, kuinka paljon maapallon ilmasto paranee, jos Suomi-niminen valtio lakkaa olemasta. – Tietämätön

Taloudessamme roskis tyhjätään kahden viikon välein välein ja pohjalle kertyy noin neljä pussia. Yritimme saada tyhjennyksen yhteen kertaan kuukaudessa. Tätä haettiin hakemuksella ja edellyttää myös 500 euron kompostorin ostoa.

Miksi lapsia tehdään järjetön määrä, kun ei pystytä edellisiäkään kurissa pitämään. Häiriköivät koulussa ja vapaalla! Näin Korialla.

Pääkaupunkiseutu on hyvä paikka, kun tarvitsee julkisia terveyspalveluja tai edullisia ja monipuolisia julkisia liikenneyhteyksiä, saa elää rauhassa, ei pilkkanaureta autotonta.

Joku kirjoitti kaupungin tiealueelle istutetusta näköesteestä Haminantiellä. Paikalla olevan pyykin mukaan ko. paikka on kaupungin omistama ja istuttama. Kaupungin velvollisuus on poistaa vaarallinen näköeste. – JK