Napakat: Kouvolan vanhan hautausmaan parkkipaikka savivellinä. Voisiko sinne kipata paksun kerroksen karkeaa sepeliä? – Mummo kengät savessa

Herätkää jo päättäjät terveyspalvelujen osalta, älkää jauhako Kymsote-yhdessä mantraa. Ei toimi Kouvolassa, kun viimeisetkin rippeet viedään täältä Kotkaan! Yksityisille onneksi saa aikoja ja valinnanvapaus kunniaan!

Lomautetaan vaan kaikki me kaupungin työntekijät, vaikka kuudeksi viikoksi. Mutta kaikki samaan aikaan, niin näette mitkä palvelut puuttuvat. – Kaupungin duunari

Eikö olisi järkevintä, että Korian yläasteikäiset ja lukiolaiset kävisivät Kouvolan kouluja lyhyen matkan takia? Elimäen ja sen lähiseutujen koululaiset Elimäellä, kun siellä suurperheitä riittää.

Eiväthän korialaiset voi estää Elimäkeä näivettymästä. Koria on nykyään yksi Kouvolan kaupunginosista.

Eikö Kouvolan kaupungin johdonkin kuuluisi maksaa veronsa Kouvolaan. Niin kuin muutkin tekevät. – Peska

Kouvolan vanhan hautausmaan parkkipaikka savivellinä. Voisiko sinne kipata paksun kerroksen karkeaa sepeliä? – Mummo kengät savessa

Ovatkohan Inkeroisten yhteiskoulun oppilaiden vanhemmat tietoisia tupakkamarkkinoista ja nuuskakaupoista. Näinkö nykyään yhteiskuntaa rakennetaan tulevaisuuteen.

Käsittämättömän vaarallista politiikkaa vihreiltä! Maidon juonti, lihan syönti, viini ruokakaupoissa kiellettävä, mutta huumeiden käyttö laillistettava!

Nyt meni maku vihreistä. Huumehörhöjä ja mielenterveysongelmia on jo nytkin liikaa. Siihenkö Vihreät nyt pyrkiikin?

Tuntuu käsittämättömältä, että Kouvolassa toimii kolme uimahallia muutaman kilometrin päässä toisistaan. Asiaa kritisoivat perustelevat asiaa omalta mukavuus kantiltaan – JK

Sitä parhaansa yrittää, että nuoret pysyisivät erossa huumeista. Nyt nuoret päättäjät olisivat sallimassa niiden käytön. Missä päättäjien moraali ja vastuu?

Anjalan alakoululaiset väistötiloissa lukion rakennuksessa vuodesta 2016. Mistä vuodesta lähtien on Valkealan alakoulu ollutkaan parakeissa?

Eiväthän kaupungin eri alojen pomot voi omien alojen rahoja antaa toiseen kohteeseen. Miten se meni: oikea käsi ei taida vasemmalle mitään?

Luin sanomat ja totesin ei todella ole hurraamista meidän päättäjien laskutaidossa.

Korian suoran ja Korian keskuksen tien suolaaja ei ole vielä huomannut etukäteissuolausta. Lumisateen alkaessa suolaa kylvetään ilman aurausta päättömästi. – Ope

On Kouvolassa muu takin turhaa rahan tuhlausta kuin Ratamo ja sen ympäristö. Kimolan kanava on muutamille tehtävä turha rahanmeno. Maksaisivat sen ne, jotka sitä tarvitsevat.

Ei kuulu sinulle vähääkään, jos jollakin on tatuointeja. Ne otetaan omaksi iloksi, kuten vaikka meikataan, värjätään hiukset, ostetaan tietynlaiset vaatteet. Sivistymätöntä arvostella ulkonäköä!

Onko joku tatuoitu tullut arvostelemaan sinun ulkonäköäsi? Mitä sinulta on pois, jos jollakin on tatuointeja omassa ihossaan? Hölmöintä on arvostella täysin merkityksettömästä asiasta.

Urheilupuiston uimahallissa on pitkä ja toisesta päästä syvenevä allas, hyvä uida, jumpata ja tehdä uimahyppyjä. Lastenallas sekä kesällä ulkoallas. Kaupungin ei pidä kilpailla kylpylöiden kanssa.

Olisiko sikanäyttelyllä, Halloween- ja zombijutuilla mitään yhteyttä huonoon kaupungin talouteen ym. Siunaus kaupunkimme yltä puuttuu.

Kuusaan uimahalli on monipuolinen, on niskasuihkua ja poreammetta, pukuhuoneessa on tilaa ja saunassakin mahtuu istua. Eikö kukaan päättäjistä harrasta vesiurheilua hallissa? Minä pidän Kuusaan puoli. – Iloin kävijä

Säästäkää kävelykadun valoissa. Eihän siellä ole ketään ihailemassakaan! Sähkö menee hukkaan...