Napakat: Kyllä hävetti tiistaina, kun yleisöstä nälvittiin hävinneitä Jymy-Jusseja ala-arvoiseen tyyliin!

Ei ole mikään ihme, jos ihmisillä on mielenterveysongelmia, kun joka voileipä pitää kuvata ja vessareissu julkaista ja katsoa montako tykkääjää on. Siinä se päiväntyö sitten on.

Sorsastajat, pitäisi olla päivänselvää, että kello 22—6 on yöaikaa, jolloin ei paukutella!

Kymi Ring — upeaa! Se tulee tarpeeseen virkistämään tämän kuppikunnan elämää, ja sen tulevaisuudessa tuomat rahat kyllä kelpaavat näille ruikuttajillekin.

Miksi on Pride? Tarvitseeko suuntautumista tuoda väkisin kaikkien eteen. Tekisivät senkin ajan jotain hyödyllistä. Valtaväestö ei marssi missään hetero-kulkueessa tuhlaamassa aikaa.

Seurakuntien vapaaehtoiset iäkkäitä ja jo monessa mukana. Nyt heidän pitäisi järjestää ne kirkkokahvitkin ja tuoda tarjottavat. Aikoihin eletty rikkaassa kirkossa.

Omituista käytöstä pysäkillä bussin saapuessa, että ei jakseta kädellä pysäytysmerkkiä näyttää. Seisotaan tumput suorina tai räplätään kännykkää.

Minäkin ihmettelen, miksi Kymi Ringin ilmastovaikutuksista ei puhuta. Sama koskee muutakin moottoriurheilua.

Kymi Ringillä pitäisi luppoaikana järjestää nuorille maksuttomia, ohjattuja ajotapahtumia. Kylmää katsella keulimista yleisillä teillä!

Myydään Trumpille Kouvola! Idea ei ole minun, mutta hyvältä kuulostaa.

Kymi Ring täytti ehkä jonkun aukon, mutta jätti pysyvän aukon luontoon liittymien ja melun takia. Samoin aukkoa taitaa tulla kuntien talouteen!

Kymsotea arvostellaan yleisesti, vaikka sosiaalipuolella ollaan tyytyväisiä tuleviin muutoksiin. Terveyspuolella on näköjään vielä tekemistä, johtuuko työntekijöistä?

Kyllä hävetti tiistaina, kun yleisöstä nälvittiin hävinneitä Jymy-Jusseja ala-arvoiseen tyyliin! Pysykää kotona huutelijat! — Koplatar

Opettakaa varusmiehiä myös koputtamaan. Ilman jäitte.