Napakat: Annetaan kaupunginjohtajalle työrauha. Hän on oman alansa ammattilainen

Kyllä kaupungilla rahaa löytyy tarvittaessa mm. hyppyrimäen portaisiin. Kuka päätti hankinnasta ja milloin asia valmisteltiin? Paljon on tuloja saatu jäähallin aitiosta (1 milj.)?

Meinaako Kouvolan johto (KS12.9.), että Kouvolan kulut laskivat, kun siirtyi soteen? Luvuilla voi kikkailla miten haluaa, mutta mitä jää viivan alle on tärkeintä.

Annetaan kaupunginjohtajalle työrauha. Hän on oman alansa ammattilainen.

Urheiluseura hakenut avustuksia vuosikausia väärin perustein ja hyötynyt kymmeniä tuhansia? Mitä tekee Kouvolan kaupunki– perii takaisin 1 000 euroa? Meniköhän nyt ihan oikein?

Pitäisikö Kouvolan tarkastella mökkiläisten kiinteistöveroja ovatko ne kohdillaan!

Tämän hallituksen koostumus perustuu äänestäjille luvatuille täysin katteettomille mielikuville. Nyt pakitetaan hoitajaresursseissa ja sekaannutaan Postin palkkakuvioihin. Sitä saa, mitä äänestää.

Asuntomessutalot rakennettu päiväkodin viereen. Meniköhän myyntiarvo.

Miksi ministeri Krista Kiuru (sd.) ei vastaa kysymyksiin eduskunnan kyselytunnilla? Toistaa ongelmaa kuin robotti monisanaisesti luvaten kaikkea. Rahoituksesta ei kiinnostunut.

Miksi kukaan ei puhu kaupungin henkilöstön lomautuksista? Se on nopein säästökeino. Ja ensi vuonna uudestaan!

F1-legenda Michael Schumacher jo tajuissaan. Kiitos Georges Pompidoun professorilääkärille. Nähdään Kymiringillä.

Miten Kouvolan maksuosuuksia noin vaan voidaan korottaa Kymsotessa? Kai meillä on jonkinlainen sopimus olemassa kustannuksista? Ihan oikeesti lopettakaa tuo pelleily.

Yhteisen typeryytemme vaikutuksia on mahdotonta aliarvioida Kouvolassa Suomessa tai globaalisti.– Joule

Yksinkertainen kenttätesti kaupungin virkakoneiston rakenteesta: Yritä hoitaa virkakoneiston kanssa joku lupa- tai avustusasia. Laske monesko asianhoitaja ottaa asian hoitaakseen?

Vaatteen kalliimpi hinta ei auta, eka pesu pesuohjeen mukaisesti ja vaate on kutistunut pilalle. Näin meitä huijataan ja ylläpidetään kertakäyttökulttuuria.

Olen kahden lapsen työssäkäyvä vanhempi. En todellakaan haluaisi uuden taloni viereen päiväkodin lapsia kirkumaan. Hiljaisuus vapaa aikana!

Täysin vastuutonta rakentaa Anjalan koulu. Miljoonille on Kouvolassa parempaakin käyttöä kuin uusi koulu muutamalle lapselle.

Mitä jos Posti palautettaisiin sellaiseksi kuin se ennen oli: valtion liikelaitokseksi? Jospa se pakettipuoli pitäisi pystyssä myös kirjejakelut ja ihmisille voitaisiin maksaa normaali palkka.