Napakat: Jaa että yhtiöitetään kulttuuritalot. Varmaan tilojen vuokrat nousee ja käyttö vähenee. Onko järkeä?

Kymenlaakson takseilla taas kovaa tyhjäkäyntiä Kouvolan rautatieasemalla. Pilataan ilmaa ja poltetaan työnantajan maksamaa, kallista bensaa.

Kiitokset ripeille ensihoitajille, tehokkaalle Koksin päivystykselle ja hyvälle jatkohoidolle Poksin osastolla 1. — Kinttu kipsissä

Nykyisessä hallituksessa ja sen ohjelmassa on sketsin tunnusmerkkejä. Ehkä hallitus pysyy pystyssä tähän astisen koetun perusteella vuoden verran. — JK

Telia, millä aikavyöhykkeellä asiakaspalvelumme on, kun viisi kertaa varattu soittoaika ja aina 3—5 tuntia myöhässä? Laskutus

Raiskausjuttuja ilmiantona olisi paljon enemmän. Ei haluta puhua. Hävettää. Toivottavasti tekijääkin. Ystäväni, joka raiskattiin, on haudan levossa. No, molemmat siellä jossain. Palaverin paikka.

Jokainen lomautusviikko aiheuttaa tuplamäärän sekasortoa, ylisuuria ryhmiä ja turvallisuusriskejä päiväkodeissa ja kouluissa, joita ei voi sulkea. Yksi opettaja per kaksi ryhmää. Lapsilta siis pois sekin säästö.

Jokelan koulun kohdalla pieni pinkki polkupyörä, jossa valkoinen kori. Kuka kaipailee?

Jaa että yhtiöitetään kulttuuritalot. Varmaan tilojen vuokrat nousee ja käyttö vähenee. Onko järkeä?

Miksi kaupungin työntekijät lomautetaan, jos Kymsote:lla ei ole mitään budjettikuria?

Vastuuta vähän näihin ilmastovouhotuksiin ynnä muihin vouhotuksiin. Vähemmälläkin saa nuorten päät sekaisin, että nyt heidän elinaikanaan tulee maailmanloppu ja niin edelleen. Jotain järkeä päättäjiltäkin.

Mitä! Nöyrimmät palvelijaorjat eivät ole kouvolalaisia? Eli maksatte veroja muualle, niinkö? Antakaa työpaikkanne kouvolalaisille. Kouvola tarvitsee verorahoja.

Tupakointi aiheuttaa yhteiskunnalle noin 1,5 miljardin kulut vuodessa (THL). Paljon enemmän kuin tupakkaveron tuotot. Eli paheksua saa.

Katson Maajussille morsian -ohjelmaa. Kyllä nuorilla yleensä ulkonäkö merkkaa aina paljon. Sitten haukataan monesti p...aa! No, jokaisen rämmittävä aina polkunsa.

Napakoissa joku raapustaa "pikku Kouvolasta", jossa kertoo käyneensä ja mainitsee sen olevan autio ja tyhjä. Missähän kirjoittaja onkaan käynyt, vai onko kyseessä unikuva ? — JK

Jos suurin budjettiylitys tuli Kymsotesta, eikö lomautukset (ja säästöt) tulisi hakea sieltä jos jostain? Siistijöitä, lastenhoitajia, kiinteistövahtimestareita ja opettajia jo ihan tarpeeksi vähän.

Onpas suorastaan pelottavan oloinen puhuessaan tuo ruotsalainen ilmastoaktivisti Thunberg! Elehtiminen ja naaman vääntely näyttää teennäiseltä ja harjoitellulta, huh huh. — Air

Joopa joo, kyse oli myös lasten ja nuorten omaishoitajista. Miksi heille ei järjestetä mitään kivaa.

Nähdyn ja kuullun perusteella eiköhän Greta Thunbergin olisi aika palata touhuamaan barbien ja legojen kanssa!