Napakat: Entisen viljavaraston rakennuksen raato on Korian ja asuntomessujen maiseman pilaaja

Petteri Orpon (kok.) toimintaperiaate: Syytä muita siitä, mitä olet itse tehnyt. "Pörriäiset" saivat ohjeistaa kokoomusta sote-neuvotteluissa. Nyt riittää pokka syytellä muita.

Suomessa saa jokainen kertoa mielipiteensä ja päättäjiksi ja poliitikoiksi halunneiden on vain kestettävä palkkioittensa maksajien eli veronmaksajien arvostelu.

Kiitos toimitukselle hyvästä artikkelista 11.5. UPM Kymin huoltoseisokista ja Lumikki Haajalle upeasta kuvasta meesauunista!

Kyllä Sheikki Laakso on rohkea mies. Yli 200 000 euron velat ja vaalikulut päälle. Onneksi kouvolalaiset armahtivat ja äänestivät eduskuntaan, saa velat maksettua. Eipä sieltä oppositiosta hyötyä Kouvolalle ole.

Katkeruus ja kateellisuus kukoistaa PS:n suosiosta!

Entisen viljavaraston rakennuksen raato on Korian ja asuntomessujen maiseman pilaaja. – Rehu

Ei Rämälän lava ole Tirvalla vaan Rämälässä. Kaikki ei ole Tirvaa.

Yläkoululaisten yaRockSM Kurikassa voitto Kuusankoskelle. Hienoa Naukion pojat!

Ilmainen vinkki Antti Rinteelle, jos hallitus syntyy: profiilin nostamiseksi kannattaa perua taksiuudistus. Siitä kiittäisivät koululaiset, vammaiset, maaseudun asukkaat ja suomalaiset.

En ymmärrä tuota äitien palkitsemista, jossa presidentti jakaa mitaleja! Kaikki äidit ovat kuitenkin parhaansa yrittäneet. Kukaan ei ole täydellinen.

Oletko tavannut ihmissikaa luonnossa? Joitakin on ollut liikkeellä Korian sillan luona luontoon heitetystä roskasta päätellen.

Valkealan lasten vanhemmat, laskin lauantai-iltana Lautarontien nuuskarasiat: 51 kappaletta. Onko lapsilla muita "harrastuksia"? – Martti Saarenmaalta

Suomen velkaisimmat kansanedustajat asuvat Kouvolassa. Miten hoitaa äänestäjien asioita, kun omatkin retuperällä? Taisi käydä äänestäjille ohraisesti.

Suomi pelaa hyvin MM-kisoissa, mutta ei ole lauantain pelistä edes tulosta. Sivukaupalla on kyllä korista ja lentistä, vaikka osa pelaajista ei edes Suomesta vaan meren takaa tulleita.

Miksi ihmeessä jok'ikinen korpinpoika pitää rengastaa? Eikö lajista tiedetä jo kaikki riittävä? Poikasten pesärauha häiriintyy.