Napakat: Työttömiä tradenomeja on liikaa, laittakaa koulutukset hyllylle

No nyt kiinalaiset ei pääse kotimaahan, kun lentsikat ei lennä Kiinaan. Kinnon poppoolle nyt työ. Juna menemään Kiinaan. Voitte myös mennä mukaan etsimään uusia rahareikiä. Älkää pitäkö kiirettä kotiin tulosta.

On ilmiselvää että KooKoo selviää playoffeihin 6 joukkoon! Nyt kannattaisi yrittää neuvotella huippu pellimies Chaborsky SaiPasta loppukaudeksi KooKoohon, ennen kuin "Hifki" tekee sen saman liikkeen!

Kiina pitää eristää. Syövät niin outoja elukoita, että hirvittää. Mitä ruoka-aineita Suomessa toimivat kiinalaiset ravintolat käyttävät. Tuleeko Kiinasta jotain lihaa? Vähän arveluttaa. Sääli, olen mieltynyt kiinalaisiin ravintoloihin. Nyt en käy niissä. Sivettikissat verkkokalvoilla. Yök.

Kauppoihin pakastealtaisiin oikeaa kanaa ja äkkiä kiitos. Syövät vähenee. Antibioottilla ja väkisin kasvatetetut broilerit? Jokainen voi lukea tutkimustuloksia.

Miten noin paljon ohjaajissa lapsien ja nuorten harrastuksien parissa on vinoon kasvaneita? Hämmästyttää. Kotoahan kaikki lähtee. Jos katot peiliin? Paljon tosi hyviä. On myös sitä toista sakkia. Kotiolot aikanaan?

Minne on siirretty Kouvolan keskustassa olevasta puistosta se ilmatorjuntatykki aikanaan?

Ne huonekalut roskalavalla! Pelastakaa vaan ja antakaa uusi koti myös luteille ja torakoille...

Kouvolassa on toimistotöihin usein yli 200 hakijaa. Laittakaa hyllylle taloushallinnon koulutukset vuosiksi. Työttömiä tradenomeja yms. on liikaa. Edes ilmaisille harjoittelijoille ei löydy paikkoja.

Maailmassa vainotaan 245 miljoonaa kristittyä joka päivä, keskimäärin 8 murhataan per päivä. Milloin media huomioi heidät maattain.

Ei Kouvolasta Matkahuolto ole lopettanut, uusi paikka vaan on kummallinen.

Elimäen penkkariauton lakanateksti alkoi "paska...". Mistähän sen keksivät. Ai niin, opetusministeriltä.

Uusimmat uutiset