Napakat: Minä olen tykännyt Kouvolan markkinointi-ilmeestä kovasti. Se on ollut värikäs, iloinen ja persoonallinen. Toivottavasti uudesta ei tule tavanomainen.

Sinulle onnellinen koiran omistaja, ei kukaan tahdo kieltää sinulta lemmikkiäsi, kunhan hoidat sitä vastuullisesti. Se tarkoittaa, että keräät koiran kakat pussiin ja viet loppujätteeseen, kanssaeläjät ja luonto kiittää!

Onko KooKoon maalivahti aina hieman väärin sijoittunut verrattuna vastustajan vahteihin, kun vastustaja tekee tarvittavat maalit niistä muutamista paikoistaan jolla voitto irtoaa? KooKoo taas ei tee mistään paikasta maalia... Veto suoraan veskarin "logoon" tai ohi tai vastustajan polvariin...

seuraaja

Myös minulla, työntekijällä, on oikeus turvata terveyteni. Jos ei kaupunki työnantajana, eikä Kymsote tahtipuikon heiluttajana ryhdy hallituksen suosittelemiin toimiin, jätätte valinnan minulle. Onko se sitten ei-välttämättömän palvelun jatkaminen vai oma terveyteni, sen voitte pähkäillä itse.

Kymsote, virheitä toinen toisensa perään! Miksi alkaa hoitajaksi jos ei hermo riitä? Empatia ja kuunteleminen on ihan hukassa, mitä näkyy peilistä?! – Yks sanoo toista, toinen toista, omia linjauksia vetäen.

Kaupunginjohtaja, mitä ammattinimike tarkoittaa? Sitä, että pitää johtaa kaupunkia myös pandemia-aikana oikeaan suuntaan. Luethan napakoita ja muita mielipiteitä paikallislehdestä, kai kuntalaisten ajatukset kiinnostaa?

Napakoissa joku väitti Kymi Sinfoniettan tulleen läpeensä haukutuksi. Haluan todella tietää kuka, missä ja koska tällaista on tapahtunut. Ko. orkesteri on todella hyvä. Kyseessä on kritiikki, koska Kouvolan talous ei kestä rahoittamaan muualla kotipaikan omaavan teatterin toimintaa.

JK

Kaupungintalon sisäpihalla pitäisi olla oranssia valotaidetta muistuttamassa naisiin kohdistuvan väkivallan vastustamisen tärkeydestä. Eihän siellä ole kuin kaksi valkoista palloa maassa. Missä oranssi taideteos?

Pettynyt

Positiivisten ihmisten Kouvola -Facebook-ryhmän nimi on nyt kyllä muutettava: Aktiivisten ihmisten Kouvola.

Kiitos Janne Patjas kirjoituksestasi Kouvolan Sanomat su 29.11. Selkeä ja vahva viesti päättäjille! Suoraa puhetta!

Huolenkantaja

Mistä tahansa flunssasta saadaan vaarallinen kun testataan päivittäin ja toitotetaan uutisissa. Korona vie vain harvoja sairaalaan, influenssaankin on jo tänä vuonna kuollut enemmän kuin koronaan. Kyse on median ja hallituksen luomasta illuusiosta. Lääkärit voivat laittaa diagnoosiksi koronan vaikka ei ole edes testattu, jos löytyy sopivat oireet. Herätkää ihmiset, meitä petetään ja rankasti.

Niinpä, silmälasien kanssa maskin käyttö ongelma on, kun silmälasit huurtuu! Eilen just kuopus luonani käydessään komensi minut parvekkeelle (periaatteesta). Tästäkin asiasta juteltiin. Kaupan aulaankin peili, jossa ne voi asettaa, ulkona lämpötilavaihtelut.

HUURTUU

Sippolan kirkko on hieno. Harmi että sisältä en ole päässyt näkemään. Se olisi kyllä kulttuurinähtävyys. Jos seurakunta rakentaa 500 000 euron rakennuksen, niin montako seurakuntalaista siellä on käyttämässä? Monetko ristiäiset siellä pidetään?

Kouvolan kaupungin ja Kymsoten suunnittelemassa Jaalan vanhusten pakkosiirrossa on tyypillisesti unohdettu yksi seikka. Nimittäin kysyä asiaa vanhuksilta itseltään.

Tykkimäen saunalla näyttää olevan tapana joillakin miehillä räkiä ja niistää nenänsä lennosta ulkoalueella. Alueella, jossa saunojat liikkuvat ja jäähdyttelevät. Ilmeisesti kotikasvatukseen ei ole kuulunut nenäliinan käyttö.

Minä olen tykännyt Kouvolan markkinointi-ilmeestä kovasti. Se on ollut värikäs, iloinen ja persoonallinen. Toivottavasti uudesta ei tule tavanomainen. Minusta samalla voisi hyvin vielä jatkaa.

Voikkaan pallokenttä ehdottomasti säilytettävä. Kyltti viereen, täältä Sami Hyypiä potkaisi pallon Liverpooliin. Nähtävyys ja Samille kunniaa hienosta urasta.

pape-fani

Monet käsidesiautomaatit ja -pullot ovat esim. kaupoissa ja muissa julkisissa paikoissa niin likaisia että en kyllä laita käsiäni niihin.

Ulkoilutankin koirani kävelytien sijaan vastedes Korian rantaraitilla ja pitkospuilla, mukavampi koiran tassuillekin. Ajattelin vähän.

Te vastuulliset maskin käyttäjät, olkaa vastuullisia loppuun saakka ettekä heitä käytettyjä maskeja tienlaitoihin tai parkkipaikoille. Joku koira voi saada niistä tartunnan, kun haistelee ja kantelee niitä.

"Vastuulliset"

Korona on saanut suomalaisten kyttäysvietin ryöpsähtämään. Huvittavaa lukea napakoista missä ja monta ihmistä on ollut ilman maskia. "Kotikytät" vaatii täyssulkua ym. Ottakaa vastuuta, laitan maskin heti kun en näe yhtään maskikommenttia täällä. Nyt pallo on teillä.

Roomassa kirkko pelkää kulta-aarteiden varastamista. Myisivät pois ja jakaisivat rahat köyhille. Silloin uskonelämä ei ole patsaiden ja kuvien palvomista?

M-R S

Koronapotilaita on tehohoidossa parikymmentä ja sairaalassa toista sataa. Suomen koko terveydenhuolto on kuulema kyykyssä ja hoitajat vallannut pakokauhu, kertovat ammattiyhdistysjyrät. Taitaa olla aika valmiuslaille, että saadaan homma hoidettua.

Ei jaksa enää valistaa ketään, kun pölvästit eivät usko, siirryn kaupan noutopalveluun, kiitos siitä mahdollisuudesta kauppiaille.

Kyllä on arvokkaan ja näyttävän näköinen Kuusankosken entinen kaupungintalo, ei ole mikään harmaa laatikko. Onneksi on suojeltu!