Napakat: Miksi kaupunki ei pysty tuottamaan laskelmia menneiden koulujen lakkautusten säästöistä ja kuluista

Ruokahävikkiä kouluissa vähentäisi lapsille mieluisampi ruoka. Pois sosekeitot. Tehkööt kasvissyöjät ne ruokansa kotona. – Huolestunut teinipojan äiti

Kun tasavallan presidentin puolison lausumat hyväksytään. Niitä jopa ylistetään, niin kyllähän vihapuheelta, sekä kiihottamiselta kansanryhmää vastaan putoaa pohja pois.

Fb-ryhmä positiiviset Kouvolalaiset pitäisi olla myös ryhmä niille negatiivisille! Ei tarvitse moittia asiattomilla kommenteilla positiivisten ihmisten postauksia! Kyllä minä mieleni niin pahoitin!

Kokoomuksen ajama veronkorotusten estäminen johtaa väistämättä siihen, että palvelupisteitä on kohta vain yksi. Sitten on hyvä sijoittaa se keskustaan.

Voi voi sentään, jos lomautettuna kuolee nälkään, kun saa kuukaudessa käteen vain alle 2 000 euroa. En valita vaikka työttömänä saan alle 1 000 euroa. Sillä on elettävä joka päivä.

Miksi Hansakeskuksessa ovat liukuportaat toiseen kerrokseen? Ne eivät koskaan toimi.

Ministeri Kymenlaaksosta ei anna mitään arvoa Itä-Suomen kuntien lausunnoista ratalinjauksesta. Kouvolan puolueensa jäsenet taitavat käsitellä kommenttia ”kusi sukassa".

Kaupunginhallituksen jäsenet, ette saa aikaiseksi säästöjä ettekä luota pätevään ja tehokkaaseen kaupunginjohtajaamme. Missä on moraalinne? - LHE

Kirpputori kun vielä saataisi Veturiin, niin ei tarvitsisi käydä keskustassa kuin hammaslääkärissä.

Ennen puuta kaadettiin vain tarpeeseen. Nyt selitetään metsien kuolevan pystyyn, jos niitä ei jatkuvasti hakata. Ahneus keksii kyllä selitykset.

En pitänyt Veikkauksen ja Toton ja Ray:n yhdistymistä järkevänä. Siitä tuli liian iso ja ahne. Erillisinä olisivat voineet jatkaa eikä kriisiä olisi tullut. Rayn automaattien vuoksi koko Veikkaus kärsii.

Ei tarvitse ihmetellä, että olin jäädä auton alle, kun kaikilla on mustat ulkoiluvaatteet. Kysyn vaan miksi? Itse ostan aina muuta kuin mustaa niin on valoisampi mielikin.

Kaikesta hömpästä ihmiset maksavat. Olemattomien tonttujen kirjeistä. – Kaks keijuu

Kyllä ilmakehä kiittää, kun se mamin dieselauto käy puolituntia joka aamu, että voi ajaa alle kymmenen minuutin matkan! Äly hoi, webastot ja lokilämmittimet on keksitty jo vuosikymmeniä sitten.

Anjalan ja Inkeroisten kaverit köydenvedossa tiukkoina, Korian pojat työntää voimalla. Väärin äänestänyt.

Myös ruma leikkaus hiuksissa tai huonosti istuvat vaatteet ovat ulkopuoliselle karseaa katsottavaa. Silti ei kuulu muille sen enempää kuin tatuoinnitkaan. Ulkonäön arvostelu on typeryyttä.

Traktorikuskit! Jos on aivan pakko mennä töistäpaluuruuhkan aikana vt15:tä ajelemaan, niin aja välillä sivuun. Taas Mylsänportilta Keltakankaalle pitkä letka perässä.

Ummeljoki ohoi. Savimonttu ei voi olla ruma. Kelissä taukoamaton ralli montun ympäri.

"Kuka lähtee Kouvolasta Kuusaalle vesijumppaan", kiteytti hyvin kouvolalaisen ajatusmaailman taas kerran. - Hävettää

3 300 kiloa ruokaa viikossa roskiin Kouvolassa. Jossain tai jossain henkilöissä on vikaa. Pitäkää nirsot koulujen oppilaat, varhaiskasvatuksessa olevat ja toisen asteen opiskelijat nälässä, jotta oppivat.

Kymsote, miten on mahdollista, että Kouvolan apuvälinekeskus oli ykskaks suljettu 7.11. torstaina. Yksityispuolella tällainen ei tulisi kuuloonkaan! – Turhaan ovia nykinyt

Postilaiset tarvitsevat kunnon palkan etenkin jakelupuoli. Pahat kelit tulossa.

Hyvä, potkupallo. Seurat eivät kykene yhteistyöhön ja jos ei muuten sössitä, niin potkitaan menestynyt valmentaja pois! 2- divari kutsuu...

Kuinka Lapin talvimatkailuyritysten käy, jos lomalennot lopetetaan?

Miksi kaupunki ei pysty tuottamaan laskelmia menneiden koulujen lakkautusten säästöistä ja kuluista? Onko talouden seuranta näin onnetonta?

Kokoomus on saanut cityvihreistä tukijan lekkauspolitiikalleen. Helppo leikata, kun itseltä ei lähde mitään. Ei tajuta edes sitä, että se on keskittämistä, kun palvelut muualta suljetaan ja säilyvät vain keskustassa.

Kymenlaakso on hengellisesti pimee paikka. Tarjolla vain teologista lepertelyä. Kaipaisin kirkkoon raamatun mukaisia paimenia, niin monen lamppu syttyis palamaan.– M-R S

Tupakoitsija saastuttaa vuodessa enemmän kuin lentoni Teneriffalle. Koneessa on n.parisataa iloista lomalaista. - Rahaakin kuluu saman verran

Kaupunki voisi hoitaa yleisessä käytössä olevien jalkakäytävien talvikunnossapidon. Kiinteistöjen omistajien tulisi pitää lumensa omalla tontillaan, eikä kolata niitä ajoradalle, joka lisää auraustyötä ja -kustannuksia.

Hyvä, että muutaman kilometrin takia valittavat jäävät pois vesijumpasta. Tilaa riittää täältä "jopa" 30-40 km:n päästä tuleville!

Uusimmat uutiset