Napakat: Kyllä vaan oikaistaan Ahdinkatua pitkin, hidasteet olisi paikallaan

Kyllä vaan oikaistaan Ahdinkatua pitkin, kannattaa tai ei! Mäkeä alas kovaa vauhtia. Ylös toki myös! Kai tiedän kun sitä kaiket päivät näen! Hidasteet olisi paikallaan. On pientaloasutusta.

Huonoista vaihtoehdoista parempi on susi. Metsästäjistä ei ole pitämään valkohäntäpeurakantaa kurissa. Varsinaissuomi–Etelä-Satakunta-akselilla metsästysseurat tekevät bisnestä "metsästyksellä" maanomistajan kustannuksella. Käyvät ampumassa muutamia päällimmäisempiä hyvää korvausta vastaan.

On helppo asettaa rajoja ja jakaa lasten sekä tulevien sukupolvien rahoja. Viisautta on löytää ne keinot, millä kakkua leivotaan. Yhtään toimenpidettä työllisyyden parantamiseksi ja rahan hankkimiseksi kestävin keinoin Suomen hallitus ei vielä ole esittänyt.

Miten on mahdollista, että Kymsotesta tulee Kouvolalle 12–13 miljoonan euron lisälasku kun normaali toiminta ajettiin maaliskuussa alas ja koronapotilaitakin on hoidettu sairaalassa vain muutamia?

Paljon kiitoksia henkilölle ajelehtineen veneen pelastamisesta rantaan Pelingin selällä.

Mökkiläiset

Ministerit pelkää, että suomalaiset eivät osaa käyttää suu-nenäsuojainta. On se sellaista rakettitiedettä, heh! Opittiin käsipesukin, kun televisiosta tuli ohjetta! Kunhan muistaa, että ei pyyhi perää suojalla ennen kasvoille laittoa, ei se nyt ihan väärin voi mennä. Tuntuu, että kansaa pidetään pilkkanaan ja hölmönä.

Ei aikuinenkaan kestä mitä vain. Esimerkiksi toistuvaa arvostelemista, negatiivista palautetta, huonoa ilmapiiriä. Vaikka ulkopuolelta katsoen näyttää kestävän, niin jäljet se jättää.

Napakoita lukiessa huomaa että ihmiset eivät jaksaisi kuunnella naapureiden ym. aiheuttamia moottoreiden pärinöitä ja haistella myrkkylemuja. En minäkään jaksaisi.

Jotain hyvää siinä koronassakin. Nyt ihminen huomaa, ettei voi hallita elämäänsä. Kristilliset asiat alkavat puhutella ja elämälle löytyy tarkoitus.

MS

Sain erittäin ystävällistä ja sujuvaa palvelua Kymsoten Marjoniemen ajanvarauspuhelimessa. Kiitos siitä ja hyvää kesää!

Maskienkin suhteen parhaat asiantuntijat ovat katsomossa kuten pallopelissä.