Napakat: Ei tule kuin vaaratilanteita, sairaalareissuja, ahdistusta ja pahaa mieltä, jos kaupunki sälyttää katujen talvihoidon omakotiasujien harteille!

Kyllä vanhan ihmisen sydän särkyy katsellessa Kuusaalla koiraparkoja, joita "päihteiden käyttäjät" seisottavat tunti tolkulla ulkosalla itse vetäessä "lämmikettä" sisäänsä! Mikä taho voisi koiria auttaa?

Pieni vahinko? Vaikka jätevedet muutaman päivän tulvii pohjavesialueelle Iitissä. Hys hys... — Puhtaan veden puolesta jälkipolvelle

Herätys! Myös Valkealassa keskustassa tienviitassa kunnanvirasto, missä? Eikö kaupungilla olekin henkilö, joka vastaa, että viitat ovat ajan tasalla? Vai mitä?

Kun "reikäleipäkaupungista" tuhotaan vahvat reunat, jää jäljelle tyhjä reikä.

Tatuoinnit eivät todellakaan ole maailman kauhein asia. Lähinnä hölmöintä ne kylläkin ovat.

Virallisen ennusteen mukaan Voikkaan koulun oppilasmäärä on kasvussa. Infotilaisuuksissa jaetaan tahallaan väärää tietoa.

Korian alueen lapset jatkossa kuljetettava lähimpään yläasteeseen (noin 6 km) Jo riittää sorto. — Elimäki pitäköön koulunsa.

Nyt pitää kauhealla rytinällä miettiä säästöjä. Olisitte miettineet yhtä tarkasti, paljonko suohon uppoaa rahaa.

Mikä ihme Elimäellä mättää? Korialta koululaisia on kuskattu kirkolle iät ajat ja nyt itketään, kun kuljetus tapahtuisi toisin päin. Voi äiti...

Kun yhteiskuntamme potee yhä enemmän henkistä pahoinvointia, niin silti tieten tahtoen järjestetään Halloween- ja zombi- ynnä muita sellaisia -tapahtumia. Eivätkö maalliset asiat enää vedä?

Miksi ei puhuta urheilupuiston uimahallista? Ai niin, sehän on keskustassa. Ei siihen saa koskea. On Kouvolan huonoin halli. — Vuosikorttilainen

Iitin moottorirata on oiva paikka maratonradaksi: neljä kierrosta ja risat; se on siinä! Mietintämyssyn alle.

Eikö olisi syytä demokratian nimissä, että valtuutetut saavat äänestää oman mielipiteen mukaan. Henkilöinä ne on sinne valittukin. Kouvola voi säästää johtajistoa (herroja) vähentämällä, vähentyisi ehkä byrokratiakin. — Asukas

Omistaako Korian Puustelli Korian uimahallin vai Kouvolan kaupunki vai joku muu. Kuuleman mukaan Kouvolan kaupunki olisi tehnyt päätöksen sulkea Korian uimahallin?

Laesterän raportissa lukee: Ei apulaiskaupunginjohtajia. Onko iso säästökohde työn alla. Harkittu ehdotus.

Tiedoksi VR, Tulee vielä aika, kun höyryvetureita tarvitaan.