Napakat: Mitä kouvolalaisittain tarkoittaa Keisarin uudet vaatteet? Helppo vastata: Kinno

Maanantain Ylen MOT-ohjelmassa selvisi, minne Kouvolan miljoonat ovat menneet ja minne menevät. Voi taas Kiina-yhteistyö? Voi Kinno-ressukka!

Vuoden paras MOT 2.12. Ketkä ovat vastuullisia Kinnon suuruudenhullun terminaalin höynäytyksen kymmenien miljoonien eurojen kustannuksista kaupunkilaisten verovaroin? Uusi kirosana on Kinno.

MOT paljasti hyvin koko Suomelle, kuinka kaupungin omistama kehitysyhtiö pystyy suorastaan kusettamaan verovaroja aivan tolkuttomasti terminaaliin epämääräisten odotusarvojen perusteella.

Mitkä Kouvolan koulut olivat edustettuna itsenäisyyspäiväjuhlassa?

Mitä kouvolalaisittain tarkoittaa Keisarin uudet vaatteet? Helppo vastata: Kinno

Iso lukio on pientä halvempi ja oppilaiden menestys huonompi. Sääli Kouvolan lapsia. Mot

Influenssarokotuksen ainoa ilta-aika Kuusaalla kello 17 asti tiistaina 3.12. jolloin työssäkäyvät pääsisivät. Klo 16.10 ei enää otettu jonoon, vaan käännytettiin pois. Törkeää!

KSS kertoi sähkön hinnan korotuksen olevan keskimäärin 3 %. Hinnat 2019/2020, talviarkipäivä 4,50/6,48, muu aika 3,60/566. Korotukset siis 44 ja 57 %. Silkkaa piiloveroa ja kusetusta.

Työt stop lomautuksen aikana, samoin turvallisuus ja opetus. Jälkiä paikataankin seuraavat kuukaudet. Kaupungin arvostus näkyy hyvin tässä. – Eskariope

Hyvä Kinno. Ukko-Pekka kiittää katetusta tallista. Jouluja!

Kaikki valtuutetut teillä on kunniakas velvollisuus päättää. Ei lomautuksia, ei säästöjä lasten/nuorten kustannuksella 2020. – Aapeli

Haluan lähettää kiitokset Poksin ensiavun hoitajille, lääkärille ja labran tytöille mieheni saamasta hyvästä ja ystävällisestä hoidosta ja lähetteestä eteenpäin. Nyt hän toipuu jo leikkauksesta.

"Kinno vastaiskuun MOT-ohjelmaa vastaan". Vain täydelliset typerykset yrittävät potkia tosiasioita vastaan.

Täysin ylimitoitetun RR-terminaalin rakentaminen on jo kauan haiskahtanut siltä, että VR haluaa tänne muun muassa venäläisten vaarallisia aineita sisältävien säiliövaunujen ”kokoontumisajot”.

Taitaa Kouvolan peruspalveluihin tarvittavat rahat mennä RR-terminaaliutopiaan.

Pikku-Palomäellä liikkuu lyhtyvaras.

Millä perusteella kaupunginhallitus tekee kokouksessaan jäsenensä väärinkäytöstä koskevia päätöksiä julistaen ne salaisiksi (Helminen). Lex.

Sinä, joka väität, ettei uutta teatteritaloa tarvita, niin oletko koskaan käynyt kierroksella katsomassa, millaisissa olosuhteissa ja tiloissa siellä ihmiset työskentelevät?

STT:n lukiovertailun ja lukioiden pääsykriteerien perusteella meidän lukiothan ovat yhtä hyviä keskenään Kouvolassa. Sama opetus, eri lähtökohdat!

Jospa metsäasiantuntija katsoisi muutakin kuin lähimetsikköä parvekkeeltaan. Käy vaikka Jaalan ja Valkealan korpia samoilemassa, tai Keski-Suomessa ja Kainuussa.

Valaisisiko joku päättäjä sitä, miten pakolaisten vastaanotto sopii kaupungin säästölinjaan? Tiedetään, että valtion tuen jälkeen taakka jää itselle.

Taitaa se sukupuoli jotain vaikuttaa, kun kohta alle puolet suomalaisista kuuluu kirkkoon. Nyt luku alkaa kuutosella.

Hyvät ihmiset, lukekaa Raamattua, niin ette eksy. Maailma houkuttelee, mutta apu on lähellä.

Lukiovertailu. Yhteiskouluun on kaupungin korkein sisäänpääsyraja, keskiarvo noin 8. Muihin huomattavasti alempi. STT:n uutisessa kyse keskiarvon nostamisesta. Miten nostaa, kun on jo valmiiksi korkea.

Uusimmat uutiset