Napakat: Kyllä on hurjan näköistä Rautakorventien varsi Myllykoskelle mennessä. Leikkaamattomat aidat rehottavat kamalan näköisinä.

Poluilla rälläävät pyöräilijät sentään näkevät ympärilleen ja osaavat pitää ”lemmikeistään” kiinni, toisin kun napit korvilla luuria räpläävät koirantaluttajat. T: Sienestäjä

En edes sanoin pysty kaikkea sanomaan. Mutta, mutta haluan kuitenkin sanoa: Osanotto Villelle ja tyttärelle. Olen hiihtofani ja heitä seurannut aina. Nyt olen jo iäkäs. Mutta muistot elävät.

Ihana kuulla inhimillisestä katsastusmiehestä aikaan, jolloin kaikki pelkäsivät katsastukseen menoa.

Kimmo Puhakka, eikö S-market ole ruokakauppa vai eikö Hansa ole ydinkeskustassa?

Eikö taksikuskeilla ole salassapitovelvollisuutta? Ei enää uskalla puhua mitään kyydin aikana, kuin korkeintaan säästä. Jutut leviävät pitkin kyliä.

Pakettiautoilija, joka ajoit törkeästi Tunnelikadun ja Hallituskadun risteyksessä karanneen koiran yli lauantaina n. klo 12.30. Toivottavasti tallennuit kameroihin.

Pohjolatorin kirppis lauantaina oli myyjänä järkyttävä kokemus. Tyhjiä myyntiruutuja tori tulvillaan ja jos laitoit tavaroistasi viereiselle tyhjälle ruudulle niin seuraa tuplamaksu.

Te puskurissa roikkujat, mitä ehditte tehdä, jos eteeni hyppää vaikka lapsi? Tai kun ajatte sitä ylinopeuttanne ja itse jyräätte jonkun päälle?

Joskus tuntuu siltä, että hätäkeskuspäivystäjä saa palkkansa sen mukaa,n kuinka paljon kalustoa hän onnettomuuspaikalle lähettää. Toki riittävästi, mutta joku kohtuus! — KO.

Kyllä on hurjan näköistä Rautakorventien varsi Myllykoskelle mennessä. Leikkaamattomat aidat rehottavat kamalan näköisinä.

Toistuva ylinopeus on asennevika. Mutta jos riskinotto kuuluu elämään ja rahapussi sen tarvittaessa kestää, niin antakaa ohittajien mennä. Hyvää kesää!

Kysyn samaa, kenelle Hyvinvointipisteen palvelut on? Vuosi sitten hain rokotteen matkaa varten, onhan apteekki vieressä, niin sain pistoksen vähemmän ystävälliseltä hoitajalta. Loput hain tk:sta.

Luetuimmat

Kommentoidut