Napakat: Ruma sana sanotaan niinkuin se on, ja nyt se pitäis sanoa, ei uskallettu leikata menoja Kouvolassa

Autoilijat peräpuskurissa kiinni ja ajellaan päin punaisia. Läheltä piti ettei taas kolari Kaunisnurmella. Illat pimenee, kadut kohta mustassa jäässä. Koittakaa nyt muistaa se turvaväli myös liikenteessä.

Red light

En huomannut oliko Ohisalo laittanut yhdelle pellolle kyltin Tervetuloa Valkoposkihanhet tänne, mutta paljon niitä oli.

Ensi huhtikuun kunnallisvaaleissa on Kouvolassa asiallista äänestää niitä ehdokkaita, jotka rohkenevat kritisoida Kymsoten huonoa toimintaa.

Vesa Toikka: kiitos Kuusaan uimahallin olon jatkamisesta. Mene käymään: aikuiset ovat suurin käyttäjäryhmä! Uusi halli Kuusankoskelle!

Arvoisat Kouvolan kaupungin johtajat ja asiantuntijat. Voisiko Kymenlaaksontien tunnelin myös sulkea nyt, varmaan löytyisi joku syy. Jos ei muuten niin konsultti apuun.

Tyytyväinen Ojaniityn autoilija

Steiner-koulu ja lastentarha myös Kemiran naapurissa... kuntoutujat kauemmas arvotalojen vierestä!?

Luokkayhteiskunta suomessa 2020

Minkä takia linja-autokuskit ei pidä maskeja? Kyllä kuskeilla pitää olla maskit, ne yskii.

Ei koronavilkku-sovellus tarkoita sitä, että sen käyttäjällä on korona!

Tätäkö kokoomus halusi terveydenhuoltouudistuksella: Mehiläinen ostaa Pihlajalinnan! Monopoliasema veroparatiisiyhtiölle. Sähkönsiirtoyhtiön myynti saa jatkoa kokoomuksen mokailuissa. Voi voi.

Vihreät on kuin hiekkalaatikolla leikkiviä lapsia, tehdään mitä päähän pälkähtää.

"Hanhi"

Koria, Kaslinkin risteys 29.9. Suuri kiitos avusta nuoret miehet, kissaemo ja pennut saatiin kiinni ja turvaan!

Toiset ihmiset on vaan niin välinpitämättömiä että laskevat hulevedet toisten tonteille ja istuttavat pensaita tontinrajalle että leviävät naapurin puolelle. Rajansa kaikella.

Ruma sana sanotaan niinkuin se on. Ja nyt se pitäis sanoa. Ei uskallettu leikata menoja Kouvolassa. Meininki on kuin hallituksen työllisyyspolitiikassa, jossa siirretään ratkaisut tulevaisuuteen. Nyt nojataan sitten valtion koronatukiin. Eikö täällä kukaan tajua, kuinka vakavassa alijäämässä Kouvolassa oikeasti ollaan.

Kokoomus on valmis kuihduttamaan Kouvolasta kulttuurin: teatterit, musiikkiopiston, orkesterin. Hävetkää.

Imperiumin vastaisku Kotkasta Kouvolalle, joka uhkaa pienentää suurta avustusta Kotkassa toimivalle orkesterille. Jatkossa osa konserteista vain Kotkassa, kuten Klamikonsertti.

JK

Uusi päällyste pesiskentälle ns. pienhankinta ja taisi tulla yllättäen sittenkin? Miksi Mäkipaakkanen on aina esillä kun liikuntapaikkoja käsitellään? Eikös hänen pitännyt jakaa seuroille vuoroja? Missä on liikuntapaikkapäällikkö?

Rankkaa on tuo pesäpallo kun menee päivätkin sekaisin. Nyt 2 peliä viikon sisällä ja joutuu muutaman pesänvälin juoksemaankin, mutta vain kärki? Jokerienkin pitää olla koko ajan valmiina ja ehkä pari kertaa pääsee pelissä kopittamaan? Taitaa rankin osa olla matkustaminen, varsinkin kotiin?

Nostavatko lähihoitajat (ent. perushoitajat) itseään nyt sairaanhoitajien rinnalle? Ennenkin jako ollut selkeä. Ei kotonakaan erikseen ulkopuolista ole ruuan jakoon tai siivojaa. Ja konehan ne pyykitkin pesee.

Nyt tehdään niin, että ei puututa enää siihen jos joku ei käytä maskia. Kyse on suosituksesta ja se on siis jokaisen henkilökohtainen valinta. Maskia saa käyttää mutta minäkin valitsen kaupassa sellaisen myyjän jonka kasvot pystyn näkemään.

Paljonko johtajien ja pomojen palkkoja nostettiin Kymsotessa? Nyt valitetaan koronan kuluista. Hävetkää!

Kuusankosken demarit saavat läpi Mäkikylän palvelukeskuksen säilyttämisen mutta uhraavat Jaalan palvelut. Meneekö oikein?

Nyt olisi yrityksille hieno paikka saada todellista näkyvyyttä: tukekaa Kymi Sinfoniettaa, saatte hyvää mainosta ja varmaan myös verohelpotuksia! Kuka ensin ehtii!

Kuka Kymsoten omistaa? Miksi on tullut lisälasku? Eikö täälläkin pitänyt olla varmuusvarasto ihan kaikelle jo pandemiaakin varten? Varastot olisi pitänyt siitäkin huolimatta olla. Juuri sitä vartenhan varastot pidetään, sama koskee koko Suomea. Miksi kuitenkin sotakalusto on aina kunnossa, mutta sote ei? Nämä kuuluvat yhteen. Miettikää hieman...

Onko sillä todella vaikutusta ravintoloiden aukioloaikoja muuttamalla, se väkihän hortoilee kännissä ties missä, busseissa, junissa, takseissa, asunnissa ties missä. Käsittämätöntä että suuret päättäjät törväävät yhden tunnin takia päiviä! Vai halutaanko vain julkisuutta.

Kouvola eli hyviä aikoja kun Bister johti kaupunginorkesteria ja Varuskuntasoittokunta piti puistoissa kesäisiä hienoja konsertteja. Kuoroja oli jokaisen tarpeen mukaan. Tarkelan musiikki ja kauppa möi konserttilippuja satoihin konsertteihin. Elämä oli joustavaa ja pienen kaupungin rautatien ympäristö eli aikaa, joka ei palaa. Muistot vain elää.

Kouvola harkitsee veronkorotusta talouden tasapainotukseen. Veronmaksajat kärsii, johtajien ja pomojen palkat vaan nousee silloin.

Kiitos Pauli Heinola, luterilainen pappi! Uskalsitte puolustaa Pyhiä Raamatun arvoja julkisesti. Kiitos KS kun julkaisitte. Kannattajia enemmän kuin arvaatte, pelko tehnyt hiljaisiksi.

Kyllä voi sekin joitain ärsyttää, että laitat sen maskin kauppaan. No, siitä vaan.