Napakat: On äiti laittanut kystä kyllä... Miksi aina äiti?

Tähän asti jokainen Mäntsälän DI:n kiivaasti arvostelemista hankkeista on toteutunut onnistuneesti. Esim. Kymiring. Lupaa hyvää RRT:lle.

On äiti laittanut kystä kyllä...Miksi aina äiti?

Puuta ei saisi polttaa, mutta suolaa saa mättää teille tonnitolkulla. Miten tämä on perusteltu vihreät, selittäkää? Joku ristiriitta tässä nyt selvästi taitaa olla.

Harri Helminen, pitäisikö Antti Rinteelle antaa ministerin paikka hallituksessa?

Jopa villieläimillä on oikeutensa. Eipä ole palkalla eläjillä nyky-Suomessa. Ei suojaa mitään. Kuten ”orjajoukko halpa”. — Rahavallan rautainen diktaatti yllä parlamenttien.

”Kinnon iloiset veikot” matkustelevat ja rakentavat terminaalia Kouvolan veronmaksajien rahoilla... ja junat kulkevat Kiinaan ”konteissa pelkkää ilmaa”. Miten päättäjät voivat sallia tälläistä toiminnan?

Tässä 1-prosentin rikkainten valtakoneessa hallitukset ja eduskunnat eivät päätä mistään. Ehkä lillukanvarsista ja mitä politiikkafarssia rahvaalle näytellään milloinkin. — ”Vaktaa vai viktioo”

Millä oikeudella kokoomusvaltuutetut julistavat, että Toikka nauttii kaupunkilaisten luottamusta? Kyllä huomaa missä se hyväveli-kerho pyörii.

Nyt tulisi Rinteestä hyvä omistajaohjausministeri.

Kymmenen laakson kauppiaat. Pitäkää edes joulupäivänä kaupat kiinni, henkilökunnalle joulurauha. Vai onko raha taas edellä?

Marin ja Kulmuni, menkää kotiin leikkimään nukkekotia ja jättäkää politiikan tekeminen aikamiehille!

Punamultayhteistyöllä rakennettiin pohjoismainen vauras velaton oikeus- ja hyvinvointivaltio. V.-87 tuli rahavallan vaaliorganisaatio kok .Silloin alkoi rappio, kaiken tuho ja velkaannuttaminen. — Tosi on

Linnanpeijaiset aika irvokasta kaiken kaaoksen keskellä. Onneksi rouvan ilme pysyy aina samana. Nukke. Kiva katsella! Kerma juhlii mutta osa kansasta rämpii. Aika iso. Kaalisoppa kuitenkin hyvää!

Väitän, että Suomessa varakkaatkin maksavat mielellään vähän enemmän veroja, jotta kaikki pysyvät mukana. On vain pidettävä hyvinvointipalvelut kunnossa, jotta hekin kokevat saavansa riittävästi.

Lakkokenraalit koeampuvat jo järeillä lakkoaseilla Suomen taloutta. Talvisotaa valmistellaan. — RW

Ei nauti Marita Toikka kaupunkilaisten luottamusta läheskää kaikkien. — pkt

Kouvolan kokoomuksen valtuutetut, katsokaa peiliin !!

Pääministeri Rinteellä liian kapea näkökulma asioihin. Ei siksi kyennyt johtamaan maan asioita noin korkealta paikalta.

Kiitos sinulle, pysäköinninvalvoja, joka valaisit minun Black Fridayn Sokoksen takana! — Kiekoton

Kinnon ”Pekka ja Pätkä”: tulos tai ulos myös heille! Kotiin leikkimään Brio lasten junaradalla! Oikeat markkinaosaajat kehiin! Ei miljoonia taivaan tuuliin!

Ei kannata äänestää kunnallisvaaleissa sivistymättömiä ehdokkaita, joilta puuttuu käytöstavat. Vaikeissa tilanteissa täytyy kyetä toimimaan asiallisesti.

Viranhaltijoille ja luottamushlöille 2 varoitusta epäasiallisesta käytöksestä. 3. varoituksesta ulos ja uusi hlö tilalle. Eiköhän käytös parane. — Sarppa

Ministeri sössii, pääministeri sössii. Kouvolassa johtavat poliitikot itkettävät toisia, huutavat, uhkailevat yms. Ja kaikki samasta puolueesta!

Kun vihreä ministeri vaatii virkamieheltä laittomuuksia, kyky-puolue muiden ohella hyväksyy selitykset. Perussuomalaiset yksin ovat erimieltä. Miksiköhän kannatus kasvaa?