Napakat: Tienvarret voisivat olla merkittävä lajiston säilyttäjä ja pörriäisten elinalue

Upeaa! Vahva näyttö osaamisesta, taidosta ja talkootyöstä Anjalan kartanossa Anjalankosken taideseuran 40v.-juhlanäyttelyssä, nautin.

Omasta mielestäni, tuskin olen ainoa, olisi arvokkaampaa jättää ne sotaruumiit rauhaan.

I. Luoma

Tämä yhteiskuntamme on epätasapainossa sadoilla eri tavoilla. Keskittäminen johtaa epätasapainoon. Jonkun tahon voitto kasvaa, ja kaikki oheiskustannukset jäävät muiden maksettavaksi.

Kiitos Kouvolalle, kun aloit laskuttaa nuorilta liikuntavuokria, mikä nostaa jo valmiiksi kalliita harrastusmaksuja ja lopettaa monen liikuntaharrastuksen maksujen mahdottomuuteen. Toivottavasti näillä säästöillä Kouvola nousuun.

Surullinen

Kokoomus hiostaa kepua väärästä hallituskumppanivalinnasta. On niitäkin viime vuosina tehty: demarit, siniset, Soinin persut ja kepu parikin kertaa. Ja aina se vaalitappioon johtanut valinta on ollut kokoomus.

Nyt on kauppoihin tullut takaisin tämä viestikapula eli ostosten erotin kassahihnoille. Kyllä olisi parempi jättää käyttämättä. Ja pidetään ostoksissakin vain turvaväli, että pysyy edelleen pöpöt jokaisen omissa käsissä.

IS

Kiitokset muutaman viikon takaisesta löytyneiden tavaroiden palautuksesta rehelliselle löytäjälle!

Ortodoksikirkon nurmi

Suomeen ollaan siirtämässä 175 pakolaislasta Kreikasta. Kysymys Ohisalolle ja Haavistolle: milloin heidän perheensä ja sukulaisensa tulevat Suomeen?

Kai nyt johtavat virkamiehet Kouvolasta hakeutuvat muualle. Itsestään selvää. Jättäväthän rotatkin uppoavan laivan.

Sinä mustalla Skodalla Voikkaalla ajeleva. Ottaisivatpa kaikki yhtä esimerkillisesti huomioon kevyen liikenteen. Odotin puolisoni kanssa pitkään mahdollisuutta ylittää suojatie. Sinä teit sen mahdolliseksi. Kiitos!

Nyt pikaisesti tuulimerkinnät KS:n säätieoihin! Iso merkitys nykyään tietää lämpötilan ja sateen lisäksi tuulen voima ja suunta.

Nyt kun papisto tuli kaapista puolustamaan vainottuja kristittyjä, miten olisi Päivi Räsäsen puolustaminen. Miten käy raamatun, näyttää että ei hyvin. Miten tätä asiaa tulkitsette? Raamatun sanastahan jupakassa on kysymys.

Tekevätkö tielaitos ja tienpitäjät parhaansa tienvarsiketojen säilyttämiseksi? Tienvarret voisivat olla merkittävä lajiston säilyttäjä ja pörriäisten elinalue, jos siihen panostettaisiin. Ja lupiinit pois!

Sinä jolla on piha, tai joka vastaat jostain isosta nurmikentästä: voisiko nurmikon tilalla edes osittain olla monilajinen kukkaketo? On aivan ihmeellistä, miten vähän pihoissa näkee kukkia.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut