Napakat: Pitäkää nyt kaupoissa edes sitä turvaväliä, kun äly ei maskin käyttöön taivu

Saatiin runsas marjasato tänä syksynä. Varmaankin Jumala antoi ilmaiset vitamiinipillerit taivaan apteekista, että pysytään terveenä.

MS

Ihan oikeesti ihmiset, käyttäkää niitä maskeja. Kaupoissa, pankeissa ym. sisätiloissa, missä ihmisiä. Ei enää odotella, että tilanne pahenee. Sitten sairaalapaikat on pullollaan ja hengityskoneet ei kyllä riitä. Alkaa vaikea valinta, keitä hoidetaan. Ja sitä tilannetta en halua minä etkä sinä.

Olisi kiva tietää kehitysvammaisten asumiseen liittyvistä kanteluista eri asumisyksiköissä. Miksi niistä ei koskaan puhuta?

autistinuoren äiti

Voiko Kouvolan kaupunki myydä omistamansa kiinteistön kelle haluaa, esim. hyvälle kaverille ilman julkista esittelyä tai kilpailutusta? 

Kouvolan kaupungin rakennusjärjestys kieltää hulevesien, katoilta ja pihoilta tulevien sadevesien johtamisen naapurin tontille. Näin jotkut tekevät: vesirännien jatkeeksi nurmikon päälle tai alle putket johtamaan vedet toisen tontille.

Eikö Kymsote halua purkaa Koksin kohtuuttoman pitkiä jonoja yhteistoiminnassa toisten sairaaloitten kanssa? Muualta löytyisi kapasiteettia.

Ei ole vihreät-puolueelta tullut yhtään järkevää ehdotusta. Valkoposkihanhien puffet oli huippu. Suomen alasajo jatkuu näitten poliitikkojen toimesta

Anne Bernerin katastrofaalisen ministerikauden päätöksistä saamme valitettavasti kärsiä vielä monta vuotta!

Voi jessus tätä Suomen lakia! Ei voi määrätä maskipakkoa, perustuslaki kieltää puuttumasta yksilövapauteen! Näitä ihmelakeja paljon täällä! Te, jotka ette laita maskia, niin pitäkää sitten huolta turvaväleistä!

Eikö nyt voisi jo lopettaa tuo jatkuva suosittelu, kun nykyinen koronatilanne huomioiden pitäisi käyttää sanaa ohje tai määräys.

JK

Kun lehtiä lukee: eikö elämässä todellakaan ole mitään muuta kun korona.

Tympääntynyt

Pitäkää nyt kaupoissa edes sitä turvaväliä, kun äly ei maskin käyttöön taivu. Olipa kassajono. Sain pidettyä mölyt mahassani. Seuraavalla kerralla kyllä turpa laulaa. Mun niskaan ei hengitetä. Mutta kiitos heille, joilla maski kasvoilla. Harvassa ovat järkevät ja myös muita ajattelevat ihmiset.

Joskus koulukiusatusta voi tulla työpaikkakiusaaja. Eikä hän välttämättä edes tiedosta sitä itse.

Olen vihreiden jäsen ja olen pahoillani Juha Huhtalan erosta. Juha on aina ollut myönteinen yhteistyön rakentaja. Sitä ei voi monestakaan Kouvolan politiikassa sanoa.

Lapset ja lapsenlapset on teidän. Tajutkaa tehdessänne. Pitäkää huolta.

Arviointipäällikkö Kouvolaan. Vihdoinkin henkilö joka kellottaa virkamiesten työaikaa ja arvioi työn tekemistä. Vai mikähän on tehtävänkuvaus? Päälliköitähän Kouvola tarvii lisää!

Nyt olis uusi päällikkö vapaana MyPasta. Liikuntapuolellahan on tilaa ja tehtäviä, joten eiköhän sieltä löydy sopiva virka. Mietitään sitten myöhemmin mitä oikeasti duunaa, kuten ennenkin on toimittu. Etäpäällikkö meiltä vielä puuttuukin?

Taksikuskeille heti maskit! Kuljettavat sairaita, koululaisia ja vanhuksia ym. Käsidesit ei riitä. Kaikki lapset eivät vammansa puolesta pysty maskeja käyttämään. Herätys taksikeskukset.

Marketissa 3 asiakasta, 3 maskia. Myyjillä ei. Kysyin, vastaus: ei meit o käsketty pitään.

KPL:n pelissä kyllä katsojalla on vastuu ja nähtiin, että ei välitetä. Bussilla lähdetään vielä yhdessä, äly hoi! Sormet ristiin, että kukaan ei sairastu. KPL:n johto, puhukaa totta, väkeä oli liikaa pelissä.

Älkää hyvät ihmiset käykö kirjoittelemaan uudesta arviointipäällikön virasta. Onhan jonkun arvioitava, että kannattaako perustaa uusia pomon paikkoja.

Kaakkois-Suomen helikopteritukikohta on paikassa Utti! Mitä tänne Kouvolaan jätetään kun terveys- ym. palveluja ollaan viemässä aina muualle. Miksi? Laakso, on ainut, joka uskaltaa edes sanoa ja puolustaa aina Kouvolaa ja Kymenlaakson koko pohjoista laaksokuntaa.

Kertokaa hallitus nyt vihdoin kuka antaa pitäviä koronasuosituksia: Onko se STM, THL, AVI, maakunnallinen covid-ryhmä, kunta vai jokin sotemuodostelma kuten HUS. Tietääkseni STM ei ole perunut kansliapäällikkönsä ohjetta maskien tarpeettomuudesta ja haitallisuudesta. Eikös hän ole näistä ohjeen antajista se ylin viranomainen, jota pitää totella?

Samat ukot suurimman puolueen johdossa "rakentaneet" Kouvolaa 10 vuotta. Miten on menny noin omasta mielestä? Vaihtoon.

Perjantaina noin 8–10-vuotias poika ajoi tien yli suoraan autoni eteen nostamatta hetkeksikään katsetta kännykästä. Ei edes huomannut tilannetta. Paikkana Kuusankosken kirjaston ja Koskituulen välinen tie. Ei suojatiellä. Onneksi ehdin jarruttaa. Puhukaahan lapsillenne kännykän käytön vaarallisuudesta liikenteessä!

Mikään aineenoperyhmä ei saa parempaa palkkaa kuin toiset. Opetusmäärä vain vaihtelee sen mukaan, miten paljon oppituntien ulkopuolista työtä hommaan kuuluu, äikänopella sitä on paljon.

Miten persaukinen kaupunki voi hakea uuteen johtovirkaan vakituista pomoa!

Ei taida nykyhallitus enää Sipilöidä. Nyt Marinoidaan oikein huolella. Yäk!

Puolustan Koplaa, sillä nämä korona suositukset ovat vain suosituksia! Et voi mennä ketään repimään repusta omalle paikalle näillä eväillä. Jalkapallo-ottelun jälkeen ei yleisö saa rynnätä kentälle ja silti ne tekee sen. Ikävä kyllä.