Napakat: Veturin kunnostaminen talkoovoimin oli upea teko

Toivottavasti infopiste jää Manskille vielä messujen jälkeenkin. Se palvelisi sekä turisteja että paikallisia. Löytyisi tietoa tapahtumista ja alueen kohteista ja palveluista samasta paikasta.

Veturin kunnostaminen talkoovoimin oli upea teko. Kiitos kun ette luovuttaneet vaan vaalitte paikallista historiaa. Toivottavasti kaupunki on jo tarjonnut talkooporukalle kakkukahvit.

Koirat voisi aivan hyvin laittaa verolle. — Börje

Onkohan Tornionjoen lohikuolemiin osasyynä tämä pyydystä ja vapauta jesperöinti. Aivan sairasta touhua ja muka maailma pelastuu.

Mamujen osuus vain 5 prosenttia. Ylen lähetyksissä osuus yli 50 prosenttia. Huivipäinen asiantuntija kertoo aamu-tv:ssä meille, millainen Suomen pitää olla. Sananvapaus.

On se kumma, kun omistaja huutaa koiralle ”pää kiinni” ja roikottaa hihnasta. Sekopää omistaja saa pitää itse sen pää kiinni.

Te, jotka viime vaaleissa annoitte täältä äänenne Paaterolle, ilmeisesti myötävaikutatte siihen, että Kouvolan osalta itärata jää haaveeksi. — MK

Janne Rönköltä lainaus: Kotiinpäinveto on luonnollista (KS 27.7). Ei pitäisi olla! Katainen ynnä muut. On tullut maan tapa, eikä siihen ole varaa.

Taloyhtiöiden "ongelmat" rollaattorien säilytyksessä: rakennetaan pihaan kevyt varasto, mihin avain vain rollaattorien omistajille.

On niin helppo kääntää katse pois omista tekemisistä kutsumalla toista vaikkapa katkeraksi kyläpoliisiksi. Kaupassakin kaveri jäätyään kiinni varkaudesta alkoi syyttää henkilökuntaa.

En ymmärrä, miksi valtio ei ota käyttöön koiraveroa. Hyvä tulolisä. Koiria paljon. Jos on vara pitää koiria ja syöttää niitä kelpo sapuskoilla, pystyy veronkin maksamaan. 100 euroa/koira/vuosi.

Luetuimmat

Kommentoidut