Napakat: Suomalainen teollisuus on laiskaa toteuttamaan energiansäästötoimia. Niitä ei ole priorisoitu

Jos yksityisellä yrityksellä menee huonosti, henkilöstöä irtisanotaan, lomautetaan tai lyhennetään työaikaa. Ei siinä ole nokan koputtamista.

Metsästäjäliiton toiminnanjohtajan näkemykset susien käyttäytymismallista vastaavat tähän mennessä yleisesti maailmanlaajuisesti kattavaa linjaa.

Eikö Kouvolan alueelta löydy matkailevia motoristeja, kun pitää Jyväskylästä asti hakea?

Lämmin kiitos ystävälliselle rouvalle, joka opasti minua autonpesussa Keltakankaan ABC.llä tiistaina. Erinomaista palvelua! Uskollinen asiakas.

Nykysote kustannuksiltaan ja toimivuudeltaan ajamassa karille. Edellinen hallitus pyrki uudistuksellaan kääntämään kurssin. Tarkoitus on tarkentaa oikealle väylälle myöhemmin. Tätä ei ymmärretty.

Suuret kiitokset Kouvolan Sanomien pääkirjoituksesta "Thunbergista voi ottaa mallia". Ilmastokriisi on herättänyt nuoret. Entäs meidät vanhemmat?

Tietenkin susipariskunnan olisi pitänyt antaa elää ja hoitaa mahdolliset poikasensakin. Töllöntyön teitte metsästäjät. Häpeän taas.

Ja sitten kaikki kaupungin työntekijät samaan aikaan lomautukseen, niin huomataan, miten ”turhaa” työtä he tekevät!

Lehmätkö taas suurimpia syyllisiä ilmastonmuutokseen? Entäpä lisääntyvä liikenne, asutuksen leviäminen, metsien hävitys, savusumut, valosaaste...

Joka työ tarvitsee jonkun tekijän. Mitä enemmän ulkoistetaan ja maksetaan laskun mukaan milloin mihinkin päin Suomea, sitä pienemmät verotulot.

Suomalainen teollisuus on laiskaa toteuttamaan energiansäästötoimia. Niitä ei ole priorisoitu.

Enää loka-marras-joulukuu kalliimman kunnallisveron maksua eriarvoistavien kouvolalaispoliitikkojen kärkihankkeisiin. Valitkaa toisin seuraavissa vaaleissa.

Miksi oma pahuus on aina kohdistettava kaikkein lähimpiin?

Millä kuriin Korialla kaahailevat, keulivat ja kaasuttelevat mopopojat? Itselleen ja muille vaaraksi.

Omaishoitajat hoitavat myös esimerkiksi vammaisia lapsia ja nuoria. Virkistyspäivä olisi kiva meillekin. Aina ei ole itsellä rahaa, useat yksinhuoltajia.

Antakaa laulaja Kari Tapion jo levätä rauhassa. Sukulaiset rahastavat laulajalegendalla.

Hei asumispalveluissa olevan ikäihmisen omainen! Jatkossa lääkärin tapaamisesta tulee lasku. Nyt on aiheellista reagoida ja nostaa asia tapetille, koska tämä on vain Kymsoten keino saada lisää tuloja.

Voisiko nämä suomalaiset ilmastovouhkaajat katsoa karttapallosta Suomen kokoa kartalla. On kuin hyttysen sonta kartalla, ja meidän pitäisi pelastaa maailman ilmasto.

Olipa ihana aihe Olavin kolumnissa srk-sivulla. Kiitos.