Napakat: Uusia veronmaksajia ei tänne ilmesty, jos ei uskalleta investoida

Kyllä olen todella pettynyt Kullasvaaran osalta, kun eläinten hautausmaan jää taas jonkun ns. tuottavan terminaalialueen alle. Joillekin ihmisille eläinten hautausmaakin on tärkeä paikka. Menkää vähän itseenne ja kunnioittaisitte myös eläimiä.

On se niin väärin, että raha ratkaisee senkin, kuka pääsee vaalissa päättämään ja ratkaisemaan omista eduistaan. Eihän ääniä osteta, eihän. Mutta markkinointi ja manipulointi maksaa maltaita!

Ihanat valoisat illat! Oi jospa olisi koko talven tunti valoa enemmän illassa. Nyt on hyvä olla, kuin olisi tullut kotiin.

Minkä takia kuusaalaisten pitäisi äänestää päijäthämäläisiä ehdokkaita? Äly hoi.

Suosta jankuttavat. Tekin ja juuri te saitte aikaan sairaanhoidon alasajon. Oliko paikka niin tärkeä, että sairaala jäi rakentamatta? – LT

Ministeri Anne Berner Ruotsin SEB-pankin hallinnossa! Esko Aho puolestaan Venäjän Sber-pankissa! Miltäpä näyttää?

Virkkulan kylä on hieno uutuus Kouvolan asuntomessuille! Voisi olla myös pari kolmiota ao. kylässä. – Kyllä Ikä opettaa

Ikävä kyllä, ikäni Kouvolassa asuneena, voin nykyään pitää tätä kolmen pikku koon slogania täydellisenä vitsinä. Kouvolan meno peilautuu erinomaisesti aseman arvostetusta ruosteisesta Ruuhveltti-veturista.

Kouvola. Jos velkaa, ei uusia ostoja n. kahteen vuoteen. Kuka velan teki, vastatkoon. Surkeaa johtamista. – HK-63

Kun tv-keskustelussa toiset puhuivat siitä, miten Suomi voi rajoittaa maapallon lämpenemistä, persu Matti Putkosen huoli oli, miten käy lauantaimakkaran saatavuudelle.

Netistä löytyy Juha Sipilän kirja Koko Suomen taajuudella, missä hän kertoo omin sanoin ja kansankielellä sen, mitä suunnitelmia ensikaudelle. Luepa sieltä.

Kouvolan kaupunki siistikää Kiveliön- ja Kuutostien välinen metsikkö. Pystyyn kuivuneita puita, konkeloon katkenneita latvuksia, outoja 3 metrin kantoja.

Uusia veronmaksajia ei tänne ilmesty, jos ei uskalleta investoida.

Pienet veronkorotukset eivät yksityistaloudessa tunnu missään. – Työtön työnhakija

Nyt ne muutaman oppilaan koulut pakettiin ja johtavien virkamiesten määrä hommia vastaavalle tasolle.

Kouvojen pelissä 896 katsojaa. Tilaa olisi ollut vielä runsaasti. Mihin sitä monitoimihallia tarvitaan?

Jos sossut voittaa vaalit alkaa neljän vuoden "ilottelu" ja sitä seuraa vuosikymmenten krapula. Voi lastenlapsia.

Eläkeläisen moottorisaha se taas huutaa lauantai- ja sunnuntaiaamuna klo 7. Silloinhan sitä pitää, ei voi arkena! Osaatko ajatella muita? – Terveisin naapurusto

Kyllä menee yli hilseen, kun kaupunkilaisten täytyy maksaa poliitikoiden sössimisistä. Vähentäkää päälliköitä, niin homma sujuu. - Valkialain

"Verojen korottaminen on varastamista". Keneltä? Aktiivimalli varastaa. Keneltä? – HMH

Oikeaa asiaa lääkäri Raimo Lind. Omalääkäri-järjestelmä takaisin ja ammatti-ihmisten ääni kuuluviin tulevissa muutoksissa– Se potilas

Kouvolan olisi kannattanut sijoittaa puolet kanava-rahoista Porvoo-Kouvola-ratahankkeen käynnistämiseen. Positiivinen vaikutus moninkertainen ja pitkäaikainen verrattuna "veneränniin".

Raahen terästehtaan lopetus laskisi Suomen päästöjä, mutta nostaisi koko maailman päästöjä. Korvaava teräs tuotettaisiin hiilivoimalla esim. Kiinassa.

Kun otitte Korpivaaran loikkaukset esiin, niin älkää toki unohtako härskeintä temppua eli Jari Lindströmin "hillotolppaloikkaa"! Törkeydessään vailla vertaa! – Kake köyhä

Kookoo jatkaa samoilla pisteautomaateilla ja jäähykuninkailla puolustuksessa kuin viime kaudella. Sijoituksen voi arvata etukäteen!

Kotkalla menee hyvin. Ilmeisesti Suomen ilmailumuseo muuttanee Pyhtäälle ja kaupungin virkamiehet puhuvat meriyliopistosta. – JK

Kouvolan päättäjät säästösyistä muuttavat organisaatiota. Samat johtajat ja päälliköt saavat jatkaa. Mikään ei muutu. Vaan vähennetään suorittavat porrasta!

Nyt on tainnut mennä Anjalankosken kirkkorouvalta jauhot ja vellit sekaisin. Joikaaminen on saamelaisten kansallismusiikkia. Hieno juttu, että myös virsiä joikataan. Rasismia vai tietämättömyyttä?

Eija Murto kiitos päätöksestäsi Herran palvelijana ja toit myös julki. Kirkko on pyhä paikka. Lahdessa naispapit pitivät iskelmämessun, pöyristävää.

Mikäli päättäjämme eivät kykene huolehtimaan kaupungin asioista, miten he pystyisivät huolehtimaan valtakunnan asioista?

Eroaisin kirkosta, jos en jo olisi eronnut. Kaiken maailman iskelmälaulajat ja tanssijat tervetuloa esiintymään kirkkoon, muttei kuuluisa palkittu joikaaja; virsilevyn tehnyt.

Voihan metsäkyselyjä tehdä, mutta todellisuudessa metsistä päättää aivan joku muu taho kuin kaupunkilaiset. Missä ne Kouvolan mainostamat luontoarvot?

Uusi eduskunta säätäköön lain, jolla lentomatkoille, laivaristeilyille sekä tatuoinneille määrätään rutkasti veroa. – Maria