Napakat: Toteutuuko etätyössä varmasti tietosuoja eli jos kotona käsitellään esimerkiksi ihmisten arkaluonteisia asioita.

Suomalainen liike-elämä ja yritystoiminta saa nyt koronan takia valtion tukea selvitäkseen. Suomalainen maatalous on saanut veronmaksajien tukea 25 vuotta ilman koronaa – tästäkö jatketaan?

MM

Kävin katsomassa molemmat Voikkaan satamat. Voi turhuuden huippu, mitä muuta tämän ihmisen toiveesta tehdään ja me veronmaksajat vaan maksetaan. En haluaisi yhtään lanttia antaa, jos voisin päättää niistä.

Kylläpä meistä pidetään hyvää huolta: koululaisille rakennetaan päivittäiset valmisruuat kotiin noudettavaksi. Tällainen vähän ikääntyneempi muistaa vielä aivan toisenlaisia aikoja. Kiitollinen mieli nousee tästä hyvinvoinnista.

Onpa erikoista taas, tai eriarvoista Kouvolaa: kuljetamme ostoksenne 10 kilometrin etäisyydelle tai jopa 8 kilometrin. Eikö Kouvolaa ole etäämmälläkin. Palvelua kiitos.

Kaupungin tehtävissä on mielenkiintoisia virkoja, kuten muun muassa osallisuuskoordinaattori. Tietääkö kaupunginjohtaja Toikka, mikä on tämän tehtävän toimenkuva? Palkkaus? Veronmaksajia kiinnostaa?

Kiitos kouluruuasta <3

Äiti

Ostatko työtä Suomeen? Käypä katsomassa suurten ketjujen valikoimia. Tarjonnasta 80 prosenttia on tuontitavaraa. Että silleen!

Spectator

Meitä ikäihmisiähän tässä yritetään suojella, kun ei vaan mene perille. Kauppa-apua saa, kun pyytää. Yhteiset talkoot.

70+

Toteutuuko etätyössä varmasti tietosuoja eli jos kotona käsitellään esimerkiksi ihmisten arkaluonteisia asioita.