Napakat: Kouvola voisi jakaa itsenäisyyspäivän juhlaan varatut rahat omaishoitajille

Ai ei keikkabaarit pelottavia? Kännäävä porukka örisee ja tulee iholle. Miten kaljaa voi kitata ilman maskia? Kaupassa ei lääppijöitä paljon näe, ainakaan Valkealassa.

siniin enkeli

Kouvola voisi jakaa itsenäisyyspäivän juhlaan varatut rahat omaishoitajille. Eikä johdon joulutervehdyksiin. Ei linnan juhliakaan järjestetä. Mietipä Marita tätä asiaa.

Kun opiskelijoita värvätään koronan jäljittämiseen, niin nyt ex-ministeri Lindström voisi mennä koulutuksensa mukaiseen tuottavaan työhön ja lopettaa tuon verorahoilla elämisen. Laborantin koulutuksella pitäisi pärjätä. Näyttäköön nyt oman aktiivisuutensa.

Käytä matkahuoltoa. Paketti lähti aamulla Hämeenlinnaan, perillä hakijalla seuraavana päivänä klo 11.

Jos järjestettäisiin äänestys kotipaikkaansa Kotkassa pitävän orkesterin tarpeellisuudesta Kouvolassa verrattuna sen saamaan tukeen, joka on vajaat 700 000 e päälle vielä 20 000 e vuokratukea, niin miten luulisitte äänten jakautuvan. Ei taitaisi enää adressit auttaa. Totuus paljastuisi. Pieni eliittijoukko jäisi tappiolle. Joten rahoittakaa itse orkesterinne ja jättäkää verorahat viimein rauhaan.

Hävetköön Kouvolan kaupunki ja Metsähallitus, jollei rahaa ole kunnossapitää Tihvetniemen yksityistien noin 3,5 km osuutta tämän käsittämättömiin mittoihin kasvaneen trafiikin johdosta. Pelaavatko em. vastuussa olevat instanssit pelkkää sikaa mökkiläisten kustannuksella? Eihän tässä ole mitään tolkkua.

Hallitukselle ja pääministerille iso kiitos hyvin hoidetusta työstä näinä vaikeina aikoina!

Pienikin vaikutus suojaimista on merkittävää torjunnassa – jos käytetään. Käyttö = näyttö, olen taistelun yhteisrintamassa. Hyi, itsekkäät laiskurit, hyi!

Niinpä, eivät Rantarata ja Porvoo–Kouvola-rata ole tämän ajankohdan asia. Jonkun vuoden päästä vedetään se maakuntarata Porvoosta Kouvolan kautta itään!

Julistetaan ilmastohätätila Suomeen, valitaan vihreät valtaan ja saatetaan puolustustilalaki voimaan. Johan alkaa hätä hälvetä ja maailma pelastua!

Paljon lasketaan maskien varaan napakoissakin tässä koronan vastaisessa taistelussa. Valitettavan moni ei kuitenkaan käytä niitä oikein, mikä vie suuren osan niiden "tehosta". Lisäksi kaikki muu toiminta (tapahtumat, kokoontumiset, perhejuhlat jne.) Ei riitä että on näennäisesti "muka"tarkka ja tietoinen jos ei käytännössä toimi oikein. Jokainen omalla kohdallaan.

Maskien ja visiirien käytöstä K-kaupoista vastuullista esimerkkiä näyttää ainakin meidän lähikauppa Woikantori Voikkaalla. Ovat käyttäneet jo kuukauden.

voikkaalainen

Siirryin Citymarketista Prisman asiakkaaksi, koska Prismassa asiakkaat ja henkilökunta ymmärtävät maskin käytön tarpeellisuuden ja toimivat näin vastuullisesti.

Mrs X

Kokoomuksen pyrkimys lopettaa Kouvolassa palvelut niiltä alueilta missä demareiden kannatus on suurta. Kaupunginjohtaja kokoomuslaisena tietysti juonessa mukana.

Kuinka Kymsote aikoo hoitaa riskiryhmien influenssarokotuksen ajanvarauksen vai menenkö ajoissa yksityiselle? Kuhan kyselen...

Uusi uljas uimahalli Veturin alueelle! Hotelli viereen! Tilaa on! Tasapuolinen kaikille ja turistitkin tykkäävät!

Monipuolinen uimahalli + Kauppakeskus Veturi + Niivermäen ulkoilureitit + metsän halki Niskalan uudelle joenrantareitille asti + hotelli. Ei huono!

Kalalammen ympäristö on suosittu maastokohde myös hevosille ratsastajineen!

Kävin aamulla maskin kanssa Prismassa ja Citymarketissa, Citymarketissa oli henkilökunnasta jokaisella maski tai visiiri, mutta Prismassa kaikilla kassoilla ei ollutkaan, muistakaa esimerkki!

Kyllä minäkin laitan sen maskin, kun joku ostaa ne maskit, jotka suojaa minua itseänikin, kun kaupassa käyn, ja muutama ihminen, enkä kiilaa kenenkään iholle, en itse koronaa pysty saamaan. Parturiin laitoin sairaalatason lahjamaskin!

Luetuimmat