Napakat: On selvitettävä juurta jaksain Kouvolan talousongelmien todelliset syyt

Kouvolan säästöpäätöksissä pitää kuulua nuorten ja tulevaisuuden ääni. Nuoret elävät päätösten ja seurausten kanssa pitkään, eivät "kuudenkympin ja kuoleman välissä" olevat jäärät.

On selvitettävä juurta jaksain Kouvolan talousongelmien todelliset syyt. Jos ne ovat muualla kuin palveluverkossa, on korjauksetkin tehtävä muualla. Isot yksiköt eivät sovi kaikille lapsille.

Voisiko KS:n tuplalehdessä merkitä tv-radio-ohjelmien päivä selvemmin. Nyt huomaamaton pieni haalea! Eikä: tänään, vaan selkeästi: lauantaina.

Olemme koko ajan kiihtyvällä matkalla kohti globaalin suurpääoman diktatuuria.

Mitä palveluja me taajamassa asuvat verorahoilla saamme. Verot puolitettava. – Eläkeläinen

Eskolanmäessä Salen suojatiellä sunnuntaina kello 17 pariskunta ylittämässä jo puolessa välissä. Autosta katsoen heistä ei näkynyt mitään. Käyttäkää hyvät ihmiset heijastimia!

Miksi Utin koulun ympäristössä on auton renkaita? Eikö ole parempaa säilytyspaikka?

Kuka Kouvolasta lähtee Kuusaalle vesijumppaan?

Kiitos Kouvolan teatterin Anu Pentik -näytelmästä: visuaalisesti upeaa, näyttelijöiden taidokkuutta ja näytelmä kauneutta!

"Omaksi iloksi" otetut tatuoinnit ovat usein ulkopuoliselle karseata katsottavaa.

Sisäilmajutut voisi jo lopettaa. Niitä on joka paikassa. Hometta on joka paikassa. Myös ilmassa. Ulkona. Me ollaan itse aiheutettu tila, koska vältetään kaikkea hyitä! Räkä valuu ja yskittää., teet niin näin.

Kiitos Johanna Värjä ja Eero Laesterä "rautalankamallista" mistä oikeesti on kysymys. – Jo poismuuttanut

Hyvä "kapinalliset"! Ette ole ollenkaan kapinallisia, vaan totuuden puhujia. Toivotan rohkeutta edelleen jatkossakin

Poliittisella hölmöilyllä ja lehmäkaupoilla hyvä veli -systeemeillä saatu kaupunki tähän tilaan. Nyt voisi velatkin hyvä veli - systeemi jakaa sulle, mulle, mutta ei veronmaksajille. – Kenen vastuu

Eero Laesterä horisee kuusinkertaisista palveluista. Ei sellaisia ole. Me palvelujen tarvitsijat olemme kaikki täällä, emme ole kutistuneet kuudesosaksi kuntaliitoksen mukana. Kuusinkertaista hallintoa me emme tarvitse.

Olisi täysin järjetöntä antaa savirekkojen käyttää Lossitietä paikallisen liikenteen seassa. Lupaan pitäisi ehdottomasti sisällyttää oma tieyhteys Anjalantielle.

Valkopesun makua. Uutinen Ylellä: Jos menee valittamaan kirppiksellä kadonneista tavaroista, kehotetaan itse etsimään. Jos edes myyjien pois viemät tavarat myynnin loppuessa tarkistettaisiin.... Mitä ne valvontakamerat muka kertoo, jollei niitä tarkisteta?

Hienoa, kun Jenni Haukio tuli esiin kasvikaapistaan. Suosittelen Kultarannan hyötykasvialueen alan tuplaamista.