Napakat: Lapsille ja lapsiperheille omat uimahallivuorot. Kaikilla uintirauha.

Lapsille ja lapsiperheille omat uimahallivuorot. Kaikilla uintirauha.

Kylmää kyytiä taas Rinteen hallitukselta. Tilipussi kepenee kummasti. Kyllä koettelee pienyrittäjääkin bensan ja dieselin korotukset ynnä muuta.

Saako bussi puskea liikenneympyrässä jo ajavan eteen?

Turpeen polton verotuki pitää saada pois!

Indonesiassa 1 500 koulua on suljettu, kun palmuöljytuotannon lisäämiseksi metsiä poltetaan ja myrkyllinen savu leviää. Miljoonan lapsen koulunkäynti keskeytyy. Miksi mekin syödään palmuöljyä?

Te aikuiset, jotka jaatte nuorten ja lasten huolen tulevaisuudesta, tulkaa mukaan ilmastomielenosoitukseen. Näyttäkää, että välitätte!

Miksi vain kaupungin työntekijät auttaisivat Kouvolan taloutta? Eikö muidenkin tulisi osallistua? Me autamme jo kikyllä ja lomarahoilla, miten te muut?

Äidit ja isät: viettäkää aikaa lastenne kanssa kun ovat pieniä, omat menot voi jättää vähemmälle. Lapset tarvitsevat aikaanne ja läsnäoloa, mutta annatte ne vieraille ihmisille jos olette paljon poissa.

Opettajien, lastenhoitajien, keittäjien, liikuntatilojen hoitajien ynnä muiden työntekijöidenkö on kärsittävä kaupungin taloustilanteesta? Lomautukseen vaan.

Suljetaan koko kaupunki kuudeksi viikoksi. Työntekijät lomautettu, ei koulua, päiväkotia, liikuntahallit kiinni, ei puistojen katujen siivousta ja niin edelleen. Säästetään!

Kiva kun joku pikkukouvolalainenkin huomasi, miten hankala on päästä julkisilla muualle/muualta Kouvolan alueella. Kuusaasali on mahtavan hyvä, eikä siellä haise koripallohiki. — Heeppi

Taas väärin suunniteltu! Valtatie 15 tarvitsee enemmän ohituskaistoja Kouvolasta Kotkan suuntaan, eikä päinvastoin. Ambulanssien on päästävä Kouvolasta Kotkan sairaalaan nopeasti!

Hehe KooKoo, siitä se taas alkaa. — Pelissä

On taivaan tosi, että kun kaupungin henkilöstö lomautetaan ja päälliköitä vähennetään, saadaan mittavat säästöt. Lapset ja nuoret ei saa olla säästökohde. — Nuorissa tulevaisuus!

Onko tosiaan niin, että Kouvolan kaupunki antaa rahaa yli 65 omaishoitajille virkistykseen. Mihin jäävät nuoret ja lapset? — NR

Kuinka hankala on matka Kouvolan keskustasta Kuusankosken keskustaan, kun bussikin kulkee melkein ovelta ovelle? Naurattaisi, ellei vähän säälittäisi.

Hollannin Venlo rakentaa nykyterminaaliin Kiina-lisäraiteet 600m + 600m. Rahaa säästyy, kun ei tarvi täytellä 2 kilometrin jättimonttua. — Inspector Closeau

Nyt Kouvola pääsee rahahuolistaan! Myydään Inkeroisten alue Kotkalle. Vinkki tuli napakoiden kautta, vinvin! — Pohjoiskouvolalainen

Rinteen hallitus lopetti köyhiltä leikkaamisen ja kurittamisen. Ensi budjetissa lisää helpotusta. Kiitos!