Napakat: Muistaakseni sote-järjestelyjen piti tuoda miljoonasäästöt. Hmm... ei vaan ole näkynyt

Suosituksia suosiva, kenen vastuu silloin mielestäsi, jos oireettomana levität tautia ympäristöösi.

Sinä jolla oli keskiviikon napakoissa oma elämä. Sietäis ajatella muidenkin elämää pitämällä maskia. Muut kuitenkin suojaavat maskilla sinua.

Mitäköhän kotkalaiset tykkäisivät, jos heidän erikoissairaanhoitonsa palvelujen paikka olisi 50-60 kilometrin päässä? Siiskö pulinat pois?

Opettajat antavat kaupungille joka syksy korotonta lainaa. Ensimmäinen kokonainen palkka tulee lokakuussa.

Ei opettajalla ole kesällä kuin 30 päivää lomaa.

Kymsoten Sara Haimi-Liikanen kertoo (KS 16.9.) että huoli-ilmoituksen vanhuksesta tekee yleensä omainen, muu läheinen, naapuri, isännöitsijä tai muu viranomainen (esim. pelastuslaitos). Se on tosiasia, että kotona asuminen ei vain yleensä jossain vaiheessa enää onnistu, kotiavunkaan turvin. Silti lopetetaan taas yksi palvelukeskus. Ja "tehostetaan/satsataan" kotihoitoon. Ei inhimillisyyden häivääkään, saatikka todellisuudentajua päättäjillä.

Muistaakseni sote-järjestelyjen piti tuoda miljoonasäästöt. Hmm... ei vaan ole näkynyt. Ja turha vedota koronaan. Sen taakse kun on nykyään helppo piilottaa taloudellinen osaamattomuus joka puolella.

700 000 euroa. Se on kymmenessä vuodessa 7 miljoonaa. Sellaisella summalla Kouvola tukee viuluviikareita. Turha yrittää vähätellä summaa sillä, että se on vain noin 8 e/asukas. Ja jos verrattaisiin oikein eli veronmaksajiin, on summa jo ihan jotain muuta. Säästätalkoissa on mukana kaikki tänäkin vuonna.

Voisiko joku selvittää, miten eläkeputken poistaminen lisää työpaikkoja? Eikös näin säily nuoremmilla työmahdollisuus?

Työtöntä on helppo kyykyttää. Suunnitellaan vaan aktiivimalleja ja poistetaan eläkeputkimalli ym. Vaan nämä ei luo työpaikkoja!

Kerrostalojen järjestyssäännöissä määrätään hiljaisuus alkavaksi klo 22. Koomista kuitenkin on kun melusaaste asuntoihin tulee läheisestä torin karaokebaarista aina aamutunneille asti. Voiko mikään taho säätää tätä toimintaa?

Työssä käyvä

Kyl tuol marketis viikonloppuun näkee kuka on ulkopaikkakuntalainen. Mennään nokka pystyssä ja kiilataan eteen.

Oli kiva nähdä poliisit pari kertaa valvomassa liikennettä keskustan alueella. Lisää valvontaa, jospa nopeudet ym. rauhoittuisi! Kun saisitte pysyvän valvonnan Kauppalankatu 26:n kohdalle alhaalta päin tuleviin! Kaupunki laittanut rahaa turhempaakin.

Miksi syy on kaupunginjohtajan, kun luottamushenkilöt mokaa?

Spectator

Kaupungin päättäjät, antakaa apunne, jotta paras, Korian uimahalli saisi jatkaa toimintaansa! Sinne on helppo pääsy! Ei rappusia, joten pyörätuolilaiset ja huonojalkaiset voivat vaivatta käydä uimassa ja virkistymässä.

Monella 17-vuotiaalla on vaikea päästä kouluun, koska on yleisten kulkuneuvojen puute. Vanhemmille on rankkaa lähteä kesken työpäivän lähteä viemään nuorta kotiin. Eikä kaikilla ole edes autoa.