Napakat: Jouluradio = iskelmäradio. Ei kiitos!

Timo Nisula ilmaisi erittäin hyvin suomalaisen, puolueista riippumattoman, politiikan neljän kohdan ohjelman. Ohjelmaa toteutettu tinkimättömästi!

Jouluradio = iskelmäradio. Ei kiitos!

Onko Kouvolalla uimahallien lakkautuksilla tarkoitus nousta Suomen avantouinnin ykköskaupungiksi? Sopisi erinomaisesti Kinnon kehittämiskohteiden nykytasolle.

Kaupunginjohtaja Toikan kohtelu täyttää työpaikkakiusaamisen tunnusmerkistön. Jaksamista hänelle. Nimim. Joulutonttu

Nautiskeleva urheilija on väärällä asenteella liikkeellä.

Suomi toimisi tehokkaimmin ilmastoasiassa, jos se ajaisi kansainvälisiä toimia sademetsien säilyttämiseksi ja Aasian maiden päästöjen rajoittamiseksi.

Palkanmaksajille on tullut vuosittain heikennyksiä. Nyt ei saisi vastapuolelle eli palkansaajille tulla heikennyksiä, vaikka Suomen kilpailukyky ja talous tänään niin tarvitsisi.

2 1/2 vuotta sitten eläkeiän saavuttaneelle strategia- ja kehitysjohtajalle maksetaan apulaiskaupunginjohtajan päätöksellä täyttä palkkaa ilman työvelvollisuutta lähes 3 kk v. 2020 alusta.

Miksi ei päiväkodissa pueta lapsille kuravaatteita loskakelillä? Vaatteet läpimärät, pieni ihminen jatkuvasti kipeä. — Huolestunut mummo

Eivät pelkästään Kouvolan kaupungin työntekijät ole kuormittamassa terveysasemia, vaan myös paljon kymsotelaisten terveyspalveluja on sinne siirretty.

Miten ihmeessä demarit onnistuvat sörssimään asiat sekä kunnallisella että valtiollisella taholla. — JK

Orpo riehuu, muistelis omia toilauksia. Meillä on pitkästä aikaa järkevä päämies.

Frimanin luvallako metsään saa viedä epämääräistä purkujätettä? Eikö ole suurempi rikos kuin metsään viety risukuorma?

Tilastoharha: Jos peruskoulun keskiarvot kaikilla 10, niin Ylen mukaan lukio on Suomen huonoimmin menestynyt. — Ex-reksi

Kaupunki säästää vähentämällä latuverkkoa! Valeuutinen: Harjunmäelle raivataan lisää valtavia baanoja valaistuksineen ym toimenpiteitä, hiilijalanjäljestä/kustannuksista ei välitetä!