Napakat: Seuraava hanke on Tillolan kankaille kunnollinen lentokenttä VIP-vieraita varten.

Tämä jenkkikulttuurin ihannointi Suomessa on täysin järjenvastaista. Jokainen mainoskanava on pakkosyöttöä jenkkilästä. Jurppii!

Katsokaas vaan, kun Moto GP pyörähtää kunnolla käyntiin, niin mitä sanovat Kouvolan päättäjät? No tietenkin syyttelevät toisiaan, kun ei olla mukana hankkeessa.

Suomesta on karkotettava ihmiset, jotka pakottavat lapsiaan pakkoavioliittoon. Kaikki tietävät mistä on kyse, häpeällistä nyky-Suomessa!

Kouvolassa ei vielä ole omaa autotehdasta, niin paikalliselta autoliikkeeltä sitten tämä palvelu. Epätietoiselle Skoda kyselijälle.

Eivät ne Kouvolan verotulot nouse eikä Kela-maksut pienene, kun ei työnteosta makseta palkkaa.

Mr. Trump haluaa ostaa Grönlannin. Jälleen todiste tyypin täysvajakkiudesta!

YLE 19.8 uutisointi eläkeläisistä olikin S-market Petäjäveden mainospätkä. Yle suosii S-ryhmää, se on tosiasia.

Ihmiset ovat tyhmiä, elleivät tajua, että Saudi-Arabia on suurin uhkatekijä maapallolla!

70-80-lukujen vapaan kasvatuksen saaneet skidit pyrkivät nyt tuhoamaan lasten oppimiskuviot. Ei opetusta, vaan itseohjautuvaa. Idioottista meininkiä!

Kiitos Valkealan kesäteatteri, hienot esiintyjät ja hieno kunnianosoitus Laila Kinnuselle taitavalle ja kielitaitoiselle laulajalle. – Katsoja

Hei päiväkodin täti. En millään jaksaisi saada töiden jälkeen jatkuvasti negatiivista palautetta lapsestani. Etenkin kun muilta tulee kehuja, mutta sinä aina valitat turhasta.

MLL:n Valkealan yhdistys voisi jatkossa opastaa lapsia pelastusliivien käytössä. Vanhemmat kun eivät näköjään ymmärrä asian tärkeyttä. - VR

Mikä näitä kaakonkulman päättäjiä vaivaa? Eikö aivojen kapasiteetti riitä, kun kaikki asiat pitää sopia vasta oikeudessa. Maalaisjärki mukaan

Hyvät Kouvolan päättäjät! Olisiko aika irrottautua Etelä-Kymenlaakson vallasta ja liittyä Päijät-Hämeen tai vaikka Helsinki-Uudenmaan terveydenhoidon kuntayhtymään?

Ilmastokeskustelussa on vaiettu kokonaan, kuinka maapallolla vääjäämättä lisääntyvä ihmismäärä vaikuttaa ilmastonmuutokseen verrattuna lihan syöntiin. Vielä uteliaampi

Seuraava hanke on Tillolan kankaille kunnollinen lentokenttä VIP-vieraita varten.

Tuskin maltan odottaa, kuinka kauniin lämpökeskuksen saamme, Korian parhaimmalle paikalle.

Vessan pönttö, peilipöytä ym. Jotkut eivät vieläkään uskalla mennä jäteasemalle. Voi joutua maksamaan ihan kolme euroa. Hui kamala!

Taas joku idiootti paukuttaa sorsia ennen kello viittä. Ehdittävä ennen muita? Kotirauhan häirintää!