Napakat: En tiennytkään vanhana ummeljokelaisena asuvani sivistyksen ulkopuolella

Mitä sitä mitään muuta, koulut kiinni ja kiertokoulu käyntiin, ei tarvitsisi ruokapalveluitakaan! Tulisi hurjasti säästöjä! Rahat voisi käyttää vaikka Ratamoon! Loputtomaan suohon!

Keskustele saunan henkilökunnan kanssa musiikista. Äläkä valita napakoissa. — Tyytyväinen saunoja

Kirkkokahvit ovat hyvä tapa torjua yksinäisyyttä ja lisätä yhteisöllisyyttä.

Sanokaa vanhemmat pyöräileville koululaisille, että eivät seuraa puhelintaan ajaessa. Näyttää olevan yleistä. Voi käydä huonosti ja kipeästi.

Väliaikaisesta roskien poltosta tuleva savu on pientä verrattuna ympärivuorokautiseen kitkerään katkuun, joka täyttää pihan sekä tunkeutuu sisätiloihin.

En tiennytkään vanhana ummeljokelaisena asuvani sivistyksen ulkopuolella, ennen kuin "sivistynyt" muutti tänne siitä kertomaan.

Onko nuuska sama kuin inhottava mälli?

Kouvola tunnettu hienoista ja monipuolisista kaupunkimetsistään. Ehdotettu hoitotapa rahasampoperiaatteella tuhoaisi ne. Rahat kyllä löytyvät muualta.

Muovittomuus ei auta roskaruokakulttuurin aiheuttamaan roskaamiseen eikä elimistön happamoitumiseen. Tekopyhää

Ilmastokeskustelussa on vaiettu kokonaan, kuinka maapallolla riehuvat sodat vaikuttavat ilmastomuutokseen verrattuna lihan syöntiin. — Utelias

Miksi soihtujen yöstä kirjoitetaan vain Repovedestä? Kyllä muuallakin sitä tehdään, on ollut perinne jo pitkään. — Ihmettelen

Entisen ministerin toimien ja ideoiden takia ymmärsin onneksi jäädä työeläkkeelle ja muuttaa Kouvolasta pois.

Torikatu on muuttunut mopoilijoiden kisailu- ja kiihdytysradaksi. Ajetaan yhdellä renkaalla hurjilla vauhdeilla muusta liikenteestä tai talojen asukkaista välittämättä. Ihme, että nyt vasta kolahti!

Miksi Sarkolaan uusi koulu? Lähistöllä, alle kahden kilometrin päässä, on useita kouluja. Fiksu suunnittelisi ydin-Kouvolan koulut nykyisiin rakennuksiin.

Eikö Valkealan lukio tue yläkoulun toimintaa ja päinvastoin? Miksi edes rakentaa uusi koulurakennus jos lukio hävitetään jo nyt "kannattamattomana"?

Onko Skoda paikallinen tuote? — Epätietoinen

Hieno idea lisätä bussivuoroja. Mutta toimisivatko ne bussit toiseenkin suuntaan ja kuljettaisivat lisää opiskelijoita tasokkaaseen Valkealan lukioon?

Kansanliike Valkealan terveyskeskuksen hammashoitolan säilyttämiseksi. Eihän sen lopettaminen tuo mitään todellisia säästöjä vaan koululaisille koulupäivämenetyksiä ja muillekin ongelmia matkojen vuoksi.

Ei yllätä demarihallituksen korotukset puoluejohdolle ja avustajille, sama nähty tässä lähelläkin. Kansa maksaa.

Naisten pesiskenttä ala-arvoinen verrattuna miesten areenaan. Missä arvostus?