Napakat: On kyllä ilo katsella kunnostettua Ruuhvelttia asemalla, hyvä ettei sitä viety pois. Iso kiitos tekijöille!

Jatkuva uteleminen on sivistymätöntä!

Olihan siellä Jurvan rallicross-kisoissa muitakin kouvolalaiskuljettajia. Heidänkin sijoitukset olisi voinut kertoa.

Eiväthän suomalaiset osaa konserteista nauttia. Istutaan kuin kirkossa! Katsokaapa ohjelmaa Skansenilta, siellä yleisö elää täysillä mukana!

On kyllä ilo katsella kunnostettua Ruuhvelttia asemalla, hyvä ettei sitä viety pois. Iso kiitos tekijöille!

Aivan loistava kesäteatterielämys Valkealan kesäteatterissa 30.7. säästä huolimatta. Iso kiitos näyttelijöille ja koko tausta tiimille. — Jouni, Koria

Hienoa, että on Ylen ykkönen. Pääsen eroon soittolistoista ja Olavi Uusivirran naukumisesta. — Kuuntelija

Pitäisiköhän sinne Vaakunan risteykseen jo laittaa hirvivaaran liikennemerkki?

Kyllähän sen luulisi jokaisen ymmärtävän, ettei Kouvolan velkoja pelkällä henkilöstövähennyksillä hoideta. Helminen täysin oikeassa.

Pelkkää tyhjää puhetta koulujen kesälomien siirrosta pari viikkoa myöhempään. Koulut alkavat tänä vuonna aiemmin kuin koskaan, torstaina 8.8.

Mieheni epäili, että onko hyvä ajatus ottaa mummo 82v. mukaan huvipuistoon. Mummo tykkäsi etenkin sirkuslasten esityksistä ja kotieläimistä. Mummo lähtee ensi kerrallakin mukaan.

Että oikein Tangoa uruilla-konsertti kirkossa? Tähänkö on jo tultu? Eikö millään enään ole mitään väliä? Kait seuraavaksi on Tango-iltamat!

Olipa ikävää aggressiivista markkinointia sähköfirmojen nuorukaisilta asuntomessuilla! Tien tukkoina huutelemassa törkeämmin kuin puhelinmyyjät! Nimim. Rva siellä takarivissä.

Autoilevan messuväen selitykset väärin parkkeeranisesta: kun muutkin niin minäkin, älä viitsi... Ja poliisit ei tee mitään. — Vanhis

Mikä on syy siihen, että yläkoulun entiset tai jopa nykyiset oppilaat eivät tervehdi opettajaa koulun ulkopuolella? — Pettynyt opettaja

Kyllä sinut saa ihan oikeutetusti ohittaa. jos ohittaja ei ylitä tien suurinta sallittua nopeutta! — Ei tien tukkona

Jaa että Rauhallinen sanelee saako ohittaa vai ei? Hahhaa. Jos et aja sitä suurinta sallittua, sinut ohitetaan koska muut ei halua körötellä. — Näin se vaan on

Luetuimmat

Kommentoidut