Napakat: Kaupunki on jättänyt hoitamatta Korian venerannan alueen jätteenhuollon

Hei, miksi ihmiset aina puhuu pahaa toisista. Arvostellaan toisten tekemisiä, mitä itse olisit tehnyt paremmin? Arvostellaan kaupunginjohtajaa, hallitusta, virkamiehiä ym. Meillä on ollut kaikki liiankin hyvin, että voidaan käyttäytyä noin. Nyt luonto näyttää meille, että mitä se saa aikaan. Toivottavasti tämän jälkeen ajatuksemme muuttuu.

Alkaa olla niin monta lusikkaa tässä koronasopassa, että muistuttaa jo pikemminkin epimediaa kuin epidemiaa.

Hienosti on Kouvolan kaupunki jättänyt hoitamatta Korian venerannan alueen jätteenhuollon. Pitkin ranta-aluetta roskat levällään eikä kaupunki ole saanut alueelle edes roska-astiaa. Välinpitämätöntä toimintaa kaupungilta.

Koville ottaa korona, mutta kun saan herjata pääministeriä, niin ehkä toivun.

On täysin absurdia, jos THL ei tiedä tai ei halua ilmoittaa koko Suomen hoivakotien koronakuolemien määristä. Laitoksen toimintaan tilastoinnissakaan tuskin luottaa enää kukaan normaali suomalainen.

Asiakirjoitus susista Pauliina Klemolalta! Salametsästys voi olla yksi syy susien "katoamiseen". Ei olisi ensimmäinen eikä kymmenes kerta.

RM

Kuusankosken luonto hienoa ryteikkölehtoa. Jääkö siitä vain pieni osa jäljelle kaupungin siistimisten ja harvennusten jälkeen?

Lisätkäämme niihin 500 hengen kokoontumisiin vielä Herättäjäjuhlat ja Suviseurat jne. Saa nekin mainita. Mainitaanhan muutkin. Ruisrokista, Ilosaarirokista ja urheilusta ja kaikista muista kovasti huolehditaan. Tosi on.

Myllykoskelaisia on kiusattu koronan lisäksi muutamana iltana Daruden rynkytyksellä, jotkut pitävät sitä musiikkina.

Mielensäpahoittaja

Kaikki terveen yhteiskunnan vastustajat näyttävät rupeavan "työelämäprofessoreiksi". Hyvästi hyvä työilmapiiri ja työssä terveenä pysyminen!

antiapunen

Onko ahneudella rajaa, ei. Konsulttifirma saa tukea 100 tuhatta. Auttaa pienyrittäjää 10 euron hakemuksessa. Ottaa palkkiota 2 500e. Katkeraa röyhkeyttä.

Miksi liuskakäsipyyhettä ei löydy. Etenkin vahvaa suurkeittiömallia. Kätevää yhdellä kädellä ottaa.

Toivottavasti eläkeyhtiöt myivät omistuksensa ennen koronaa? Nyt osakkeet ovat nousseet hieman takaisin, vielä ehtii myymään ennen suurta romahdusta.

Kuka olisi uskaltanut tehdä nopeampia ja oikeampia päätöksiä kuin nykyhallitus on tehnyt. Jälkiviisaat olkaapa hiljaa!

Tässä "oikeusvaltiossa" ei voi tehdä kansan edun mukaisia nopeita päätöksiä ilman pelkoa joutumisesta valtakunnanoikeuteen.

Vaikka lähet Mylsältä, Mylsä ei lähe sinust.

ex-mylsäläinen