Napakat: Kuntalaiset ovat olleet vastaan useita kaupungin investointeja ja silti ne on tehty!

Kuntalaiset ovat olleet vastaan useita kaupungin investointeja ja silti ne on tehty! Nyt huomaa lopputuloksen, mutta huomaavatko päättäjät milloinkaan?

Olemme valinneet kaupunkimme päättäjät, mutta mitä teemme, jos he menettävät järkensä kesken kauden? – Hätähuuto

Nöyryyttä ja kohteliaisuutta Koplan pelaajat. Olette lasten ja nuorten roolimalleja. Elvistely ja ylimielisyys pois. Onnea matkaan.

Eiköhän ne seksuaalivähemmistöryhmien ihmiset kuulu ihan samalla tavalla tänne meidän muiden kuolevaisten joukkoon. Ihmisiä me kaikki ollaan. – Hetero

Voisiko Kymi Sinfonietta pitää konserttinsa edes vuorokausin entisen Kouvolan keskustassa eikä vain Kuusaalla? – Autoton eläkeläinen

Kouvola säästäisi 10 miljoonaa kevyesti poistuvia sairauspoissaoloina,kun kiinnitettäisiin enemmän huomiota esimiestaitoihin tai paremminkin niiden puuttumiseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat