Napakat: Koronauutiset Suomessa ja Kouvolassa pahenee, marketeissa vain muutamilla maskit

Kansalaisiin ei näköjään tehoa puhe! Otettava käytäntöön pakkokeino! Kenellä ei ole maskia, se on 100 euroa sakkoa.

Hei kaikki maskeista valittajat, ottakaa huomioon, että kaikki eivät voi terveyssyistä käyttää maskia. Ja sitäpaitsi korona leviää hullun lailla maissa, joissa on maskipakko ollut jo pitkään.

Mahtaa poliisien ja tuomareiden työ olla turhauttavaa, kun tekevät tutkintaa pitkät ajat ja sitten käräjillä ilmeneekin, että kaikki kiistävät mitään rikoksia tehneensäkään. Ainut joka tunnusti oli Samu Haber.

Kaupunki ei saa Kymsotelta tietoja? Olisiko tarvetta katsoa kaupungin isoon peiliin, tehdä työnsä ja lopettaa ruikutus, kyllä tietoja saa jos haluaa ja osaa johtaa.

Koululaisen suusta: "Urkkipuistossa on tosi toksinen ilmapiiri."

Näin tehdään! Aloitin myös maskin käytön. En halua, että Suomi laitetaan taas kiinni. T: kanssakulkijasi! Ps. Uskon, että me kansana olemme yhtenäisempiä kuin erimieliset asiantuntijat. Antaa heidän piirrellä papereihinsa ja väitellä. Hoidetaan itse suositukset!

Koronauutiset Suomessa ja Kouvolassa pahenee. Marketeissa vain muutamilla maskit. Onko kansa tyhmää, laiskaa vai mitä? En ymmärrä.

Melkoinen hölmö kommentti KPLn puheenjohtajalta Harri Lehdolta. Ihmiset istuvat minne haluavat. En ala heitä paapomaan. Nyt katsomossa löytynyt koronatartunta. Vastuunpakoilua.

Luin tuosta kouluväkivallasta ja tekstissä oli, että "kotona keskusteltaisiin, koska koti on kuitenkin paikka mistä kaikki lähtee". Näin on.

THL lievensi yleisötapahtumien ihmisten määrän ja turvajärjestelyiden ohjeita! KPL noudatti sääntöjen kyseisiä helpotuksia tapahtumien järjestämisessä! Voi kysyä miksi THL lievensi liian aikaisin tiukempia sääntöjään urheilun tapahtumissa?

Roope kaatoi KPL:n! Uusi mato koukkuu ja kohti Sotkamoa! yllätyksellisyyttä lyönteihin mm. puolipitkää ohittavaa varsilyöntiä ja kovaa matalaa vaakalyöntiä, joissa sivuttaishakua tulee polttolinjalla. Myös paras jokeripakka voisi olla: Löppönen, Nokkala, Dahlström.

"20kg sitten"

Talven tulon tietää, kun omakotitalon asukas tuo peräkärryn talvisäilytykseen tien reunaan, risteykseen.

En yrittäjänä maksaisi siitä, että tiskin takana räplää puhelinta, vaan siitä, että huolehtii, että korona-aikana suihkepullot täytettynä puhdistusaineella ja siivoaa paikkoja.

Kun on näitä hevos- ja koirakuiskaajia niin varmaan ympäristöministeri palkkaa lintukuiskaajia, jotka opastavat hanhet parkkipaikoille. Ei muuta kun hakemukset vetämään.

Kymenlaakson taksit seisovat nykyisin Hallituskatu 5:n takana tyhjäkäynnillä. Jos ei ole ajovuoroa, menkää kotiin ja sammuttakaa auton moottori.

Lomituspalvelujohtaja, lomituspalvelukoordinaattori, lomituspalveluesimies. Voi siunaa ja varjele. Johtajanjohtajaa?

Tiedotusvälineisiin on alkanut ilmestyä erilaisia asiantuntijoita ja jopa erikoisasiantuntijoita. Missä heitä koulutetaan ja minkä asian he tuntevat? Tuli vaan mieleen maailmankaikkeuden asiantuntijan Stephen Hawkingin kommentti: Nykyisin ei välttämättä ole eduksi olla asiantuntija.

Menkää katsomaan Fuengirolaan kuin siistiä on, täällä nuoriso heittää mäkkäripussin juuri siihen missä ovat! Vaikka olisi roskis aivan vieressä! Nähty on! Tyhmyytensä osoittavat, olevinaan niin Kingiä! Omaahan roskaavat!

Tänne Kouvolaan pitää perustaa oma sinfoniaorkesteri. Silloin säästämme heti 700 000 e ja saamme paremmin ennaltaehkäistyä kaupungin budjetin tasapainoa ja käännettyä sen enemmän alijäämäiseen suuntaan. Alustavaksi tueksi orkesterille voisi suunnata noin 1,7 miljoonaa e vuodessa. Pieni summa, jos ajattelee sen tuomia terveydellisiä ja sosiaalisia hyötyjä, sekä lukuisia työpaikkoja, joita se tuo mukanaan. Heti konsultti selvittämään asiaa.

Kyllä on ollut edesvastuuton henkilö joka tieten tahtoen kävi levittämässä Corona-19 virusta KPL:n pelissä. Jos itsellä on ollut puhelimessa tieto viruksesta, olisi pitänyt olla 14 vrk karanteenissa. Toiseksi vielä oli ostanut halvemman lipun D-katsomoon ja meni kuitenkin B-katsomoon. Kunnon sakot ja linnaan tahallisuudesta.

Sukupuolineutraali henkilökortti? Mitähän vielä muuta. Pitäkää jo viimein järki päässänne päättäjät. Joko täällä ns. normaali alkaa olla epänormaali.