Napakat: Muistathan naapurisovun säilymiseksi, että vaikka raja-aitaa ei ole, ei niitä lumia tarvitse toisen tontille kasata

Suurkiitos Valkealan kirkonkylän alueen lumenauraajille. Todella hienoa työtä!

Onneksi tyttärellä corolla eikä corona?!

Nyt on Levillä 20 000 ihmistä ja Rukalla varmaan saman verran. Seuraavalla viikolla voi kymenlaaksolaiset hakea niistä lingoista uudet tartunnat tuliaisiksi.

Järki Käteen

Kauniston ja Werningin kannattaisi katsoa Yle Areenasta Tuomas Malisen haastattelu EU:n elpymispaketista ennen kuin tekee päätöksen, joka voi tuhota lapsiemme tulevaisuuden.

Kouvolassa kaikki autoilijat taitavat olla rautateillä töissä, kun teilläkin ajetaan "raiteilla"?

Suomi ja kansalaiset heräävät pian talouskrapulaan, sillä Marinin hallitus hoitaa kaikki asiat holtittomalla rahan jakamisella, valtion tuilla, polttoaineen hinnan nostolla, mutta ei millään järkevällä toimilla.

Sydämellinen kiitos Ohtarontien sunnuntaina 21.2. auranneelle. Portillamme ei ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä valtavaa aurausvallia. Olisihan työn voinut hoitaa toisinkin.

Kiitos liikuntakaupunki Kouvola Keltsun kaasulinjan ladun ylläpidosta su 21.2. Koskaan ei näin heikkoa kunnossapitoa ole ollut.

Uimahallin ohjausryhmä jatkaa entisessä kokoonpanossa? Olisiko Vesa Toikan kannattanut edes vähän päivittää poliittisesti valittua ryhmää? Siellähän olisi ollut ammattilainen Anssikin vapaana ja mitä tekee ryhmässä henkilö, joka äänestää tyhjää?

Ei ainakaan kotihoitoon kehitetä mitään "Kymsoten mallia", vaan Kouvolan päätä viedään kuin pässiä narussa poistamalla kaikki toimiva ja tuomalla tänne Kotkan malli.

Ei kotihoidon sairaanhoitajat jouda ryhmiä vetämään kun joutuvat tekemään niin paljon lähihoitajien töitä.

Kuntavaalien siirto vastaan riskiryhmien ja 80+-vuotiaiden rokotusten siirto! Seurataanpa ketkä kannattavat politiikan menoa kansalaisten terveyden edelle.

äänestäjä

Lunta tullut nyt yllin kyllin jokaiseen pihaan. Muistathan naapurisovun säilymiseksi, että vaikka raja-aitaa ei ole, ei niitä lumia tarvitse toisen tontille kasata. Painava lumi ja sulamisvedet eivät tee hyvää pienille pensaille yms. minun tontillani.

Kauppakeskuksia saatetaan sulkea, laittakaa kauppiaat maskipakko, ja kanssaihmiset, maskittomat ja välinpitämättömät saavat rajoituksia aikaan omalla käytöksellään meille tunnollisille.

Anjala–Elimäkitien risteys vaarallinen! Tulin Ratulasta aikeissa mennä suoraan Peippolaan. STOP-merkki. Auto kääntymässä vasemmalle ajoi suoraan eteeni. Äkkijarrutus! Jo kolmas kerta!

Ajotaitoinen mummeli.

Äänestäjät, katsokaa Kouvolan edustajat Kymsotessa, älkää äänestäkö heitä, kun eivät valvo, eivätkä halua puuttua epäkohtiin. Oma etu tärkeämpi heille.

Olinpa viikonloppuna marketissa ostoksilla. Hyllyltä on juuri ottamassa lihasuikaleita. Vasemmalta tulee erittäin iäkäs nainen, maskiton, ostoskärryn kanssa. Tiuskii ja silmää vihaa leiskuen. Otin äkkiä tuotteen ja poistuin. Eipä näytä olevan käyttäytymissääntöjä eläkeläisillä. Kohteliaisuus hävinnyt.

Kirpputoreilla henkilökunnalle maskit käyttöön ja myös asiakkaille! Ja turvavälejä ei myöskään noudateta!!

Kymsoten toimitusjohtaja, myös sinun johtamisosaamisen onnistuminen on kokonaisarviointia ja saat arvosanaksi epäonnistuminen.

Oikein vihaksi pistää tää Kymsoten kyvyttömyys ja saamattomuus kun lukee uutisia miten muualla mennään rokotuksissa. Useilla paikkakunnilla rokotetaan jo alle 70-vuotiaita riskiryhmäläisiä. Olisiko jo kantelun paikka...

Kyllä on Kymsote saamaton rokotuksissa : Kouvola sijalla 19 – vain kaksi maakuntaa heikoimmin. Uusimaakin meni jo ohi. Vauhtia nyt...