Napakat: Miksi pappa- ja mummokerhojen pitää käydä teatterissa naapurikaupungeissa?

Miksi pappa- ja mummokerhojen pitää käydä teatterissa naapurikaupungeissa linja-autolla, onhan se teatteri täälläkin ja kesäisin useampi teatteri tarjolla. Kahvi ja ruokapaikkoja löytyy lähistöltä. – Eurot kotiin

Kaupungin työntekijöiden sairauspoissaoloprosentti on 19,7 eli tarkoittaa n. 960 henkilöä kaiken aikaa sairaslomalla! Näyttää olevan ylimitoitettu henkilömäärä, kun työt tulevat tehtyä!

Näillä main harrastellaan epäsuomalaista talouspolitiikkaa. Kaupungilla ei aiettakaan velan maksuun! Yksityisellä puolella tällainen meno ei kestä päivänvaloa. Takaajan taakka käy raskaaksi!

Kymsotessa ei nähtävästi ole asiantuntemusta. Päihdepotilaiden hoito vaatii erityisosaamista, mitä ei terveyskeskustasolta löydy eikä siihen ole aikaa. Aivan kuin maallikko laitettaisiin tekemään aivokirurgiaa.

Sijoittaako nuorisotoimi määrärahaa liian hienoihin seiniin ja maailmalla matkailuun? Entä tavallisen nuorison toiminta, mopopajat, bänditoiminta, lämpimät vaatimattomat paikat?

Antakaa Elimäelle kehittymisrauha. Sinnehän voisi muuttaakin, jos lukiollekin annetaan myös työrauha. Toimiva koulupolku maaseudun rauhassa houkuttelee lapsiperhettä.

Korialta kuskataan suuri määrä oppilaita Elimäelle. Ketä tämä päätös palvelee? Ei edes kaupunginjohtaja eikä muita asiantuntijoita kuunneltu.

Tuli mieleeni, että kaupungin ja sote-yhtymän työterveyspalvelut ostetaan yksityiseltä, eikä samojen ihmisten parhaaksi kehumalta julkiselta palvelutuottajalta.

Vihje pikkujoulun viettäjälle: älä juo jalkojasi alta tai oksenna päällesi, en ota kyytiin! – Taksi 5XX