Napakat: Ei ole järkeä Ahdinkadun kautta ohitella liikennevaloja, siinä ei voita mitään

Sen verran tehokasta ja kattavaa tiedotusta tullut viruksesta, että ei tee mieli mennä mihinkään. Vaikka puretaan mitä, karanteenit pysyy pääkopassa. Ja pelot. Rahaa nyt olis kertyny, vois vähä shoppailla. Ei, en halua mitään. Lääkäriin pitäisi mennä, ei uskalla. Väsyttää vaan.

Mitä tapahtuisi nyt, jos presidentti kehottaisi kansaa rukoilemaan, kuten talvisodan päivinä. "Tässä auttoi Herra" lukee muistomerkissä.

Ei ole järkeä Ahdinkadun kautta ohitella liikennevaloja, siinä ei voita mitään. Kouvola kyllä kuuluisa töykeästä liikennekäyttäytymisestä ylinopeuksineen.

Kouvolan Seudun Työttömien ruoka-avun nuori puhelintyttö Elisa on aina niin ystävällinen ja iloinen, mukava asioida. Suosittelen.

Seija

Nyt korona-aikana kaipaan vanhanajan kioskeja, mistä sai ulkoa ostaa pieniä ostoksia menemättä sisätiloihin. Siinä olis kysyntää nyt kun pitää välttää kauppaan menoa.

jollekin hyvä markkinarako

En ymmärrä, mitä järkeä on avata koulut 2 viikoksi. Mitään ei sinä aikana ainakaan opi. Kaaos tulee. Jos joihinkin ei ole etäopetuksen aikana saatu yhteyttä, eikö sosiaaliviranomaiset voi tollaset asiat hoitaa. Vai onko ne etätöissä. Ei se 2 viikkoa ketään pelasta. Senhän sanoo ihan tavallisen järkikin.

Eduskunnassa edustajat siirtyivät etätöihin. Eli tv:n ääreen, makoilemaan huoneisiinsa. Tarvittaessa tulevat painamaan nappulaa. Sairaanhoitajat ym. pienipalkkaiset altistaa itsensä päivittäin koronalle.

Kouvola tehtailee päätöksiä urakalla, ei tarvitse ottaa huomioon korkeinta hallinto oikeutta!

Älä nuoleskele niitä sormiasi kun otat muovipussin tai annat käteistä! Sylkäisenkö kuittiisi? Terveisin kassatäti.

Arvoisat "hönkijät" kauppojen sisätiloissa. Pitäkää etäisyys ennenkuin joku äkkipikainen näyttää teille millaiset revontulet koronapurkaus synnyttää.

Koronan aikana roskaaminen lisääntynyt. Kellomäen lähimaastossa McDonald'sin jätteitä surkean paljon. Jos syöt roskaruokaa, niin älä kuitenkaan roskaa sillä luontoa!

Lehden mukaan valtioneuvoston etätyötilanne ei haittaa työskentelyä. Kun ministerit ovat paikoillaan, ei siitä silloinkaan ole kenellekään haittaa ja varsinkaan hyötyä!

Kehitysvammaisten päivätoiminta myös suljettuna. Jaksamista tarvitaan omaishoitajilta, viime vuonna menetetyn kuukausipalkan voisi viimeistään nyt palauttaa.

vammaisen nuoren äiti

Koska penkit Palomäelle? Pyydetty jo kerran. Mukava levähtää lenkkeilyn lomassa ja katsella maisemia.

Käyn paikallisessa kaupassa maski kasvoilla, etäisyyttä annetaan heti, kukaan ei yritä edes lähestyä. Kun kyselen kavereilta, mikset käytä, 90% sanoo, en kehtaa. Olemme me ihme porukkaa. Entä jos tulee pakko että ylipäätään pääset kaupan ovesta sisään, kuten Euroopassa.

Mikkelin lomautukset perustui tuotannollisiin syihin, Kouvolan kuntatalouden kriisiin. Kouvolan olisi pitänyt lomauttaa jo sovittujen lisäksi kaikki turha henkilöstö vähintään 60 päiväksi, mutta lisäsäästöjä ei näköjään tarvita. Ja vassarit vielä kiittelee yleisönosastossa. Mikä niissä lomautuksissa pelottaa – ei edes karenssipäiviä nykyään.

Kerrankin voi Kouvolasta sanoa jotain myönteistä. Hyvä ne vanhemmat, jotka runsaslukuisina ette laske lapsianne kouluun. Tämä lukumäärä perheitä on jo valtakunnallisestikin hieno saavutus. Näin pitää toimia, eikä sokeasti luottaa viranomaisiin, jotka eivät aina valitettavasti ole oikeassa.

Napakoita lukiessa tuntuu, että kaikkien muiden vanhemmat on juoppoja ja vähäosaisia, kun itsellä kaikki hyvin. Kunnioitetaan hallituksen päätöstä koulun jatkumisesta, kun se on kerran demokraattisesti äänestetty. Pulinat pois!

Miksi Kiinan pitäisi päästä vastuustaan maailmanlaajuisen vitsauksen aiheuttamisesta kuin koira veräjästä?

Spectator

Mitä liikkuu Kouvottarien taustaryhmän päässä? Syrjäytetään toimiva valmennuspaketti. Kenkää annetaan, jos firma ei pärjää, mutta erotatte pärjääjän? Uskomatonta tunarointia.

Uusimmat uutiset