Napakat: Kouvolan kaupunginhallitus ja -valtuusto voisivat kokoontua vuorotellen liitoskunnista

Miksi Kouvolan asemalla 1. taksi on niin kaukana pääovesta?

On oltava sallittua surra tätä ilmastonmuutosta. Surra sitä, mitä menetämme. Jäät, lumet, leikit, valon.

Kotka ei milestäni tarvitse rata yhteyttä koska koska helsingistä vaalimaalle menee jo moottoritie. Perusteltua on että rautatie tulee Porvoosta Kouvolaan.

Kyllä kouvolan kaupunginhallituksenkin olisi syytä lomauttaa itsensä. Ei tulisi tehtyä tyhmiä päätöksiä ainakaan lomautusaikana.

Eikö se riittänyt että kaupunki tuhosi taajamametsät. Nyt KSOY vie loputkin puut.

Surullista on katsoa veden alle jääneitä peltoja ja vedessä seisovia puita. Pitäisi olla hiihtolomaviikot.

Toivon omaisia tarkkailemaan, mitä lääkkeitä heidän läheisilleen syötetään ja mihin aikaan. Kokemuksesta tiedän, kun kuntoni huononi. Lopetin. Oli hyvä ratkaisu.

Ehdotan että Kouvolan kaupunginhallitus ja -valtuusto kokoontuu tästä lähtien vuorotellen ns. liitoskunnissa. Käyttäen tietenkin kokoontumisiin julkista liikennettä.

Kaupunki jakaa yli 100 000 euroa tilavuokra- avustusta seuroille. Raha ei ole ns korvamerkittyä, eli seura voi käyttää avustuksen vaikka hallituksen kestitsemiseen. Tämä on Mäkipaakkasen ja Erikssonin virallinen linjaus? Vesa Toikka, onko todella näin?

Tekisikö joku kansalaisaloitteen dynaamisen hinnoittelun saamiseksi laittomaksi? Miten voi olla laillista, että eri asiakkaille on eri hinnat? Eikö se ole markkinatalouden periaatteiden vastaista?

Mitä Kouvola tekee houkutellakseen esim. lapsiperheitä. Mietin pääni puhki, suljetaan koulut maksut pilviin. Johtajat vahtii toisiaan.

Toivottavasti Prisma ei tarjoa sähköautopistokkeille paraatipaikkoja kuten muut firmat ovat tehneet. Eikä maksata meillä muilla sähkölaskua.

Pentti Salin, jatkuvalla arvioinnilla ja numeroarvioinnin aikaistuksella ei ole mitään tekemistä keskenään.

Persujen sananvapaudesta huolta kantavan Leo Lindströmin kannattaisi ymmärtää kuinka maissa, joissa populisti-nationalistit ovat vallassa, sananvapaus on oikeasti romutettu.

Paperityöläinen. Eiköhän niissä palkoissasi ole ollut aika monta euroa, jotka tehdas on saanut yritystukina valtiolta. Eli veronmaksajien rahoja!

Kouvolan kaupunginjohtaja tykkää avoimuudesta ja aikoo olla avoin, mutta ei lähde sitä julkisuudessa avaamaan. Näin se menee.

Nimim. M-R S, kirjoitit 17.2. "nainen vaietkoon seurakunnassa" Raamatun lauseesta. Ei sitä Jumala kirjoittanut, eiköhän se ollut joku mies aikoinaan.

Tarvitaanko Kymenlaaksoon yhtään teatteria? Eikö tota teeskentelyä näe jokainen ympärillään, jos vaan avaa silmänsä.

Miksi viinakauppa tungettiin Valtariin? Nyt siellä rikotaan kaikki mahdollinen. Kuinkahan kauan liikkeet jaksaa :-(.

Eipä ole menoja tiedossa. Tilapalvelujen lomautukset ovat huhti–lokakuussa useassa pätkässä koska kesällä rakennetaan koko ajan.

Tämä pieni pohjoinen maa, joka meille on asuttavaksi annettu, saa olla Jumalan hyvän huolenpidon kohteena. Eikö meidän pitäisi olla kiitollisia?

Hyvä ja asiallinen mielipidekirjoitus Leo Lindströmiltä sananvapaudesta.