Napakat: Pormestari Kouvolaan poliittisesta puolueesta? Eikö mitään ole vieläkään opittu. Se olisi lopullinen Kouvolan tuho.

Ettei lapsemme olisi kaikenlaisten opintuulien ja uskomusten vietävinä, uskontojen opetus, kirkoissa ja vastaavissa käynti pitäisi lailla kieltää alle 18-vuotiaana.

Sähkön siirron hinta on todella törkeä. Esimerkiksi sähkönkulutus 32,56 euroa, (Lumme), jonka päälle siirto maksua 141,04 euroa (Järvisuomen energia). Ei kyllä naurata.

Kouvola suunnittelee potkuja kaupunginjohtajalle ja poliittista pormestaria tilalle. Niin kuin me kouvolalaiset olemmekin kaivanneet lisää poliittisia johtajia. Palkataan heti kaksi tai kolme, niin saadaan enemmän aikaiseksi!

Toive UPM Kymille: Voisitteko kertoa nettisivuillanne, milloin juoksutatte vettä Kuusankoskessa? Komeita kuohuja tultaisiin ihailemaan kauempaakin, jos vain tiedettäisiin, milloin tulla.

Niin minäkin, kakarana maalaistöissä leipäni hankin, vanhempani hoivasin hautaan. Omat kersat hoidin ilman tukiaisia! Sossua en ole kuormittanut. Kun aikani tulee, saa yhteiskunta huolehtia, lasten ei tarvitse hoitaa! Ei liene liikaa pyydetty!

Hyvä Kouvola, kun ette sitä junaa sinne Kiinan suuntaan saaneet kulkemaan, jospa säästyttäisiin siltä koronalta.

Naiset kuljettavat vesijuoksuvöitään autosta ilman minkäänlaista suojusta. Säilytys takakontissa ja lattialla. Kuinka paljon likaa kulkeutuu altaaseen? Muovikassi suojaksi!

Miksi jotkut näyttävät vilkkua vasta liikenneympyrästä poistuttuaan? Ei mitään hyötyä siellä enää.

Kiitos! Hasu/Ruokoset ihanasta musiikista. Kausala perjantai-iltana.

Vanhakantaiset kristityt ovat jotakin mieltä eri asioista, samoin uusliberaalit. Meille kaikille on huipputärkeää huomioida, mitä mieltä "Yläkerran Isä" on mistäkin asiasta.

Kääk, Kuusankosken uimahallissa ei ole henkilövaakaa eikä ole kotonakaan.

Koronavirus sattuu maailman rikkaimpien omaan nilkkaan = eristys, ei töitä, ei rahaa, ei voi maksaa laskuja, ei ruokaa, ei juomaa, ei sähköä, ei...

Pormestari Kouvolaan poliittisesta puolueesta? Eikö mitään ole vieläkään opittu. Se olisi lopullinen Kouvolan tuho.

Kannattaisiko laittaa se älypuhelin kiinni ja mennä ulos luontoon, kun tulee niitä oireita, joille ei löydy syytä lekurissa.

TV-ohjelmien info oli parempi ennen lehden uudistusta. Se harmittaa, koska TV on hyvin tärkeä ikäihmiselle.

Onnea Tuukka ja Olga menestyksestä Monacon filmifestivaaleilla. Odotan jo kovasti ensi-iltaa Kouvolassa.

Radat ja tiet rakennettava tarpeen mukaan. Sheikillä munaa sanoa asia. Suomi nousuun.

Kevät yllätti. Teiden montut ja kuopat paikattava heti. Auramiehet hommiin.