Napakat: Lopetaan valitus Ratamon paikasta ja olkaamme tyytyväisiä, kun saamme Kouvolaan uuden sairaalan. Tärkeintä on hyvä hoito ja henkilökunnan tyytyväisyys

Al-Taeen kirjoitukset anteeksi, 2011–2012. Entäs Päivi Räsäsen? Vielä vanhemmista syytetään. Hoi, valtakunnansyyttäjä Toiviainen.

Kun nyt koronan vuoksi on kirkot kiinni, niin mitä tekee työntekijät? Olishan meillä oikeus tietää, kun verorahoilla palkatkin maksetaan?

Eikö nyt oikeasti pitäisi ajatella Natoon liittymistä. Mekin tuomitsemne itänaapurin tekemiset. Entäs sitten.

Lopetaan valitus Ratamon paikasta ja olkaamme tyytyväisiä, kun saamme Kouvolaan uuden sairaalan. Tärkeintä on hyvä hoito ja henkilökunnan tyytyväisyys.

Tornionmäen tiet huutaa tiekarhua apuun. Tulisi huonot tiet kuntoon.

Hienoa hallitus. Ensin jaetaan koronatukia ja kun niiden avulla on vivutettu toimintaa käyntiin, kerätään tuet pois. Ainoa mikä on toiminimiyrittäjälle on varmaa taitaa olla kohta alkava konkurssiaalto. Kiitoksia vain tukiansasta!

Onko oikeasti tutkittu mitä jättimäiset päiväkodit ja koulut tekevät lapsille? Stressitaso aivan valtava niin lapsilla kuin aikuisilla! Ns. säästöt käytetään sitten myöhemmin mielenterveyspuolella...

Ilman takavaloja ajaville satasen rikesakko niin alkaa se valokatkaisin löytymään. Polkupyörässä pitää olla takavalo, mutta autot saa ajella pimeinä, ei mitää järkeä! Poliisit nyt valvomaan!

Kyllä joku tarvii tuohon Ratamon negatiiviseen kirjoitteluun tuota Poksin viereisen talon hoitoa!

Kyllästynyt

Kaverikerho taas koolla – Tähtiselle lisäaikaa veronmaksajien rahoilla.

Olen Oulussa asuva Kouvolan Sanomien lukija. Olen taiteen ja kulttuurin ystävä. Tuntuu kurjalta, kun Kouvolan seudulla on aietta heikentää kulttuuripalveluja. Pohjois–Suomessa Rovaniemen klassisen musiikin orkesteri tekee kiertueita Lapin kunnissa. Lahden kaupungissa on kulttuuri- ja taidepalveluja. Olisiko yhteistyö Lahden kanssa pieni lohtu Kouvolan seudun taiteen ja kulttuurin ystäville?

Erinomaista, Tähtinen laittaa rötösherrat kuriin. Sais vielä Sunisenkii Veden hallitukseen!

Tätä imagotappiota ei korjaa edes Ellun siat! Kiitos kaupunginhallitus. Nuo teidän maratonkokoukset käyvät veronmaksajille kalliiksi muutenkin kuin kokouspalkkioiden takia. Eikö teitä hävetä.

Pelloilla ja "metsäalueilla" asuu ihmisiä. Meressä yleensä kaloja ja muita mereneläviä. Ne eivät varmaan tarvitse keskussairaalaa.

Kuusaalaisen Anssi Tähtisen ja hänen kannattajiensa toiminta Kouvolan Veden hallintoa ja samalla koko kaupunkimme johtoa kohtaan vaikuttaa itsetarkoitukselliselta kiusanteolta. Vastenmielistä seurattavaa Kouvolan maineen ja kaupungin sisäisen yhteistyöhengen kannalta.

On kiire, jos ei ehdi tarjoilija maskia laittaa. Tuskin kokitkaan, vaan pärskivät viruksensa suoraan ruokaan. Ei houkuta ravintolat eikä maskittomat liikkeet.

Kyllä kaikkia kiitellään syömisillä, sukilla, lapasilla ja vaikka millä. Kotihoitoa ei muista kukaan. Tehdään mekin töitä, mutta ei kaiketi sitten arvokasta.

Napakoissa joku kertoi Repoveden olevan ainoa ja oikea paikka erämuseolle.. Kirjoittaja ei ymmärrä, mitä eroa on valtakunnallisesti merkittävällä museolla ja paikallisella rantaretkeilykohteella. Ei museota metsään sijoiteta vaan sinne, johon on hyvät. liikenneyhteydet.

JK

Kyllä Kouvolan uljaat maamerkit hyppyrimäet ovat varmasti merkittävämmät säilytettävät kohteet, kuin vanhat käytöstä poistetut rapautuvat savupiiput.

JK

Sheikki Laakso on oikeassa. Velkaa on paljon ja se pitää joskus maksaa. Tehdään tieparannus Kotkaan ennemmin kun rata koska Kotkaan mennään leikkauksiin kun hienoon Ratamoon ei sitä tule.

Murre. Täs murrejutus on nyt nii, et 50 prossaa on vanhaa ja 50 prossaa iha uutta nuorte kehittämmää sanoje muunnost. Hoota käytetää vain oikees paikas ja M ei ny kuulu iha oikeesee paikkaa. Mitäh ja katoh kyl käyp, mut mites muihi sit? Muistat kai, et sin puhees muistuttaa lähes mitä täs min murtehes. Mut sie kyl tiiät mist täst ois kyse. Katoh ensteks omas nurkkas taa ja sit kaik siul selvii, miks se on sin ja min iha oma kiäl. Mitäh hä

Mangolian kukka kiittää Veturin Finlaisonia hyvästä asiakaspalvelusta.

Pettynyt, kyllä kirjoitit niin asiaa (KS 26.1.) ravintolakäyntisi kokemuksista. Saman välinpitämättömyyden olen kokenut. Todella sympatiat mennyt ravintola-alan inisijöihin. On myös upeita ja turvallisia poikkeuksia, mutta pettymyksen ja pelkoa aiheuttavat ravintolat pilaavat heidänkin leipätulot.

Tähtinen & Helminen vastaan muu maailma? Siinähän taisi tulla parhaat ohjeet ketä äänestetään kunnalivaaleissa. Onko hallituksen jäsen Tähtinen sukua tälle kuuluisammalle Tähtiselle? Toivottavasti ei!

On se kumma, ettei Suomessa osata/viitsitä tehdä omalla porukalla edes vähä suuremmin töitä. Nyt on jos jonkun näköstä siellä sun täällä tekemässä sitä sun tätä. Yleensä vielä ammattitaito ja kieli hukassa. Rakennusala ja hoiva-ala erityisesti. Ja marjankerääjät ja juurikkaan kerääjät, ja ja ja.

Tuukka Forssel ketkä on ne asiantuntijajäsenet KSS:n hallituksessa ja miten he ovat energia-alaan pätevöityneet? Voisitko kertoa.