Napakat: Kaupungin työntekijät eivät ole syyllisiä poliitikkojen ja johtoryhmän tekemiin vääriin investointipäätöksiin!

Nyt on alueen kansanedustajilla näytön paikka. Vt 15:lle saatava rahat heti ensi vuodelle. Höpinät moottoritiestä vain jarruttavat hanketta.

Yhden firman työntekijöidenkö pitäisi maksaa 83 000 ihmisen aiheuttamat menot? Nyt jo ollaan tiukilla. Kaikki talkoisiin: verot ylös, palvelut alas ja kuntalaisten elintavat kohdalleen.

Jos Kouvolan asukkaat söisivät, joisivat, liikkuisivat ja kohtelisivat muita asianmukaisesti, säästyisi pitkä penni sosiaali- ja terveysmenoista ja poliisi- ja oikeuslaitokselta. Katse peiliin!

Googlesta meuhkataan. Ok, hyvä jos muutama työpaikka tulee. Mutta kuka laskisi paljonko Googlelta saadaan ja paljonko sille annetaan muun muassa sähköverotukien muodossa?

Saksa teki 50 miljardin euron ilmastobudjetin 10 vuodelle. 5 miljardia vuodessa. Suomi laittaa muutaman irtomiljoonan ilmastotoimiin. Hallitus ei nähtävästi osaa?

No just joo. Me kaupungin työntekijät emme kuulu kouvolalaisiin, vaan olemme teidän orjia. — Nöyrin palvelijasi.

Katainen Sitran johtoon, palkinto siitä, että oli ajaa Suomen konkurssiin?

Kaupungin työntekijät eivät ole syyllisiä poliitikkojen ja johtoryhmän tekemiin vääriin investointipäätöksiin!

Mitäpä me suomalaiset hyödymme Googlen Haminaan tulevista tuulivoimaloista? Itse Google sen energian käyttää, eikä ihan riitäkään. No, kansallinen energian tuotantotilasto muuttuu millin uusiutuvammaksi.

Oletko huomannut, miten olemme muuttuneet? Olemme omaksuneet kuluttajan roolin, kuluttamisen elämämme tärkeimmäksi sisällöksi. Surullista? Olemme luopuneet monesta.

Vesa Toikka esittää monitoimihallia alle 1 500 euron neliökustannuksella. Täysi huuhaa-esitys vailla realistista kustannusten kokoluokkaa. YT:lle tarvetta.

Miten voisin elää elämäni, jotta kuoltuani luonto jäisi minun jäljiltäni (edes hiukkasen) puhtaampana tulevalle sukupolvelle?

Maksan veroja yritystukiin. Ostan rahoillani yrityksiltä. Siksi sinulla, yrittäjä, on yritys ja työntekijöilläsi töitä.

Ole vaan kade omaishoitajille. Niillä on oikeus hoitaa omaistaan kotona 24/7. Ne tienaavatkin siitä rahaa 250 euroa käteen, koska verotus on ihmeellinen 30 prosenttia näistä palkoissa.

Tornionmäen koulun pihaan tarvitaan kiipeilytelineitä. Joudumme kiipeilemään jalkapallomaaleissa ja parkkipaikan aidassa. — Oppilaat

Elettäisiinkö pojat näillä halleilla ja liikunta- & kulttuuritiloilla niin kauan kuin edelliset investoinnit alkavat virrata rahaa kassaan.

Paljonko Haminan Google tarvitsee suomalaista tasausvoimaa? Paljonko se syö ydinvoimaa omalta teollisuudeltamme?

Google on käenpoikanen.

Netittömille terveyskeskuksen asiakkaille olisi enemmän puhelinaikaa ja lyhyemmät jonot, jos netilliset käyttäisivät Kymsoten Omahyviksen sähköistä palvelua!

Kaupungin työntekijänä maksan minäkin veroni säntillisesti ja kolmen vuoden lomarahanikin annoin, joten enkö siis ole ollut pitämässä kaupunkia pystyssä?

Jouko Leppänen nimenomaan ehdotti moniportaisen päällekkäishallinnon karsimista, mistä tulee todelliset säästöt! Laastarivertaaja kaiketi kaupungin virkamies? Kiitos ystäväni Jouko!

Uuden monitoimihallin mainio paikka on kauppakeskus Veturin vieressä, koska siellähän nykyisin ihmiset viihtyvät.

Jos Pousi myi tonttinsa Ratamon tarpeisiin, niin sehän on ihan ok. Niinhän bisnesmiehet tekevät — ostavat ja myyvät.

Hollannin Venlon vanhaan RR-terminaaliin tehtiin kahdessa viikossa Heavy-luokan Kiinaraidetta elementeistä 1 200 metriä. Pysäyttäkää nyky-RRT !