Napakat: Olisi kulttuuriskandaali, jos Kouvola ei haluaisi ylläpitää asukkailleen korkeatasoiseksi kehitettyä Kymi Sinfoniettaa.

Kotka–Kouvola-yhteistyön kaunis hedelmä Kymi Sinfonietta vaarassa, sen myötä kulttuurikaupungin viimeisetkin rippeet. Valveille, valtuutetut!

Miksi tarvitaan nykyaikana biiseihin kirosanoja ja paska-sanaa?

Noin 560 000 suomalaista on kohtalaisen tai korkean riskin alkoholinkäyttäjiä. Puoli miljoonaa! Joka kymmenes! Olisiko jo aika opetella käsittelemään elämän ongelmia jollain paremmalla tavalla?

Olisi kulttuuriskandaali, jos Kouvola ei haluaisi ylläpitää asukkailleen korkeatasoiseksi kehitettyä Kymi Sinfoniettaa.

ERL

Kouvolan kaupunki ei paljon lapsista piittaa. Koulut alkaa, opettajat lomautettuna ja pitäisi käydä läpi viime kevään etäopetusajan asioita. Väliinputoajia taitaa kaupunki haluta. Näinkö täällä.

Tehdään suunnaton virhe, jos Kymi Sinfonietta lopetetaan. Se vaikuttaa imagoon ja talouteen erittäin kielteisesti. Nyt järki mukaan, päättäjät.

Johtuisko yksinäisyys monesti siitä, kun sukulaisiin välit väljentyny. Tv-sarjojen ystävät eivät tule juhliisi tai arkkua kantamaan. Tekokiireiset.

Miksi perhe- ja peruspalveluministeri jatkuvasti pitää koronan liittyvät infotilaisuudet, vaikka ne selvästi kuuluvat sosiaali- ja terveysministerin rooteliin? On ilmeisesti ominut näkyvän osan röyhkeydellä ja pääministerin myötävaikutuksella.

On valtavan hieno asia, että yhä useampi iso kuljetusauto ajaa ilmastoystävällisellä polttoaineella. Esim. posti ja jäteautot.

Miksi on niin vaikeaa ymmärtää ministeri Kiurun puhetta? "Viime viikon perkaamisella kävimme läpi kaikki maamme koronatartunnat THL:n avun johdosta" tai "Tässä vaiheessa suvantovaihetta on vielä suvantovaihetta." Paljon puhetta, vähän asiaa.

Voi luoja. Jotkut ottaa kovat riskit, että pääsee ulkomaille rypemään. Tuovat tuliaisiksi koronaa. Leima ottaan, tietää varoa. Järki on annettu käytettäväksi. No, eihän kaikki aina paikalla.

Voi hyvä hallitus ym. virkaatekevät sentään. Käsittämätöntä, että ei maskisuositusta. Odotetaan toista aaltoa, haloo, on jo täällä. Kyllä se maski suojaa. Sinua ja minua. Kiitos!

Mukavaa huomata, että vaarit vielkii hereil! Mie puolustaisin ristiäisis 'puolueetonta' ja historiallista nimeä: Keltti! Kyllä kuppikuntaisuus hiipuis.

Harmajapää

Kouvola kärvistelee. Kuinka paljon muualle veroja maksavia? Tietoon ja heti! Juttua pöytään. Osaamista varmaan löytyy. Toimistoja liikaa. Pitää tiivistää. Etätyöt, kiva jollain tehä muutakin!

On selvää, kuka on F1 suosikkikuski Mersuilla. Lettipää. Aika kivaa homma! Polvistumisia en ymmärrä. Hyvä Kimi!

Kaikki turvaohjeet taas myöhässä! Voi voi tätä hommaa.

Eikö valtuuston puheenjohtajakaan ole puheväleissä? Kenelle Leppäsen vuodatus on tarkoitettu, kun Lukija-palstalla pitää julkaista moinen? Huh huh.

Jos lakkautatte Kymi Sinfoniettan, on se kuolinisku koko kaupungille, siitä ei enää nousta! Rahaa upotetaan turhuuksiin ja tosi harvojen huveihin, vrt. kanava/autorata. Pois täältä on lähdettävä.

Tie 359 Koria–Anjala: pajupusikot vaarallisen korkeita näköesteitä. Kuka hoitaa niiden raivaukset, koululaiset vaarassa.

Sallii se maankäyttö- ja rakennuslaki romun ja roskanhamstraajillekin lokoisat oltavat maaseudulla. Roskaa ja romua on ulkorakennukset täynnä, lisää kaikennäköistä rakennusviritystä tulee ja romun määrä lisääntyy päivä päivältä! Pitäisi olla jenkkimallin sanktiot täälläkin!

Mäkelä, turha on taivastella, ei niit rankkareita huvikseen anneta, kyllä ne tuli ihan aiheesta!

Napakoissa sananvapauden nimissä haukutaan päivittäin Kouvolaa. Siis asukkaat parjaavat omaa kotipaikkaansa? Eihän mm. yrittäjät uskalla tänne perustaa firmoja, verotulot vähenevät. Miksi KS sallii tämän törkypuheen? Tuntuu pahalta.

Luetuimmat