Napakat: Kouvolan keskuskirkko on käyttäjäystävällisin

Kysymys Niiraselle. Miksi ajat alas Kouvolan terveyspalveluita? Kouvolan kokoinen kaupunki tarvitsee omat toimivat terveyspalvelut. Ei kaikki saa siirtyä Kotkaan!

Hyönteisten määrä näyttää vähentyneen. Samalla vähenee linnuilta ruoka ja pölyttäjät pelloiltamme. Jospa annetaan kukkien kukkia nurmikoillamme ja lopetetaan myrkkyjen käyttö?

Niiranen myös säästötalkoisiin ja puolen vuoden lomautukselle! On sitten niin kuin muutkin hätää kärsivät.

Jos et pääse taksillasi mäen päälle, kannattaa harkita alanvaihtoa tai ainakin autonvaihtoa, ammattitaidottomuutta. — Ihmettelevä

Koskaan ei tule hallitusta, mihin kaikki olisivat tyytyväisiä. Antti, takuueläkeläinen, joka ei itse aiheuta sairauttaan. Miltä tuntuu omavastuu noin 570 euron lääkkeestä? Kukaan ei puutu. Mitää jää käteen.

Kouvolan keskuskirkko on käyttäjäystävällisin. Mukavimmat penkit, äänentoisto toimii, takapenkistäkin näkee, mitä kirkossa tapahtuu, ei kaikua, voit kesken toimituksen liikkua kirkossa häiritsemättä muita.

On tosi yrittäjäystävällistä Kouvolalta ottaa ulkopuolisia yrittäjiä kuljettamaan messuvieraita, ei omasta kaupungista!

R. Sorvali kyseli suomalaisia arvoja. Olisiko ainakin ne, joita puolustettiin sodassa ja jotka kovina aikoina kannustivat maan jälleenrakentamiseen?

Saako mopoauton takapaksissa matkustaa? Aamuisin messualueelle menee kolme poikaa valkoisella mopoautolla. Nuorilta ei voi vaatia, kun vanhemmat näyttävät mallia lapsilleen, esimerkiksi puhuvat kännyyn ajaessaan.

Ihmettelen kun kiitosta ei napakoissa julkaista, hyvin paljon valituksia kuitenkin. Ratamosta ja Hiltusesta kirjoitukset jo riittää!

Luetuimmat

Kommentoidut