Napakat: Ainoa kestävä tapa kuluttaa, on kuluttaa vähemmän

Kaupungin on lopetettava turhat taajamametsien hakkuut ja laitettava mieluummin metsiä suojeluun. METSO-suojelu toisi rahaakin.

Kenen onnettoman idea oli sotkea tulevan Ratamon lähiristeys liikennevaloilla? Tolpat kiireesti pois ja liikenneympyrä tilalle! — Fg

On ihana asua Kouvostoliitossa, mutta lääkäriin pitää mennä Lahteen.

Ainakin minun työpaikalla yli viisikymppisiä naisia puheissa syrjitään. Ja naisia pistetään halvalla. Ei nouse työllisyys tälleen.

Liikuntajärjestöt huolissaan kaupungin säästöistä. Seurat, menkää itse talkoilla tekemään kentät kuntoon. Ettei aina valiteta ja vartuta pääsyä valmiiseen pöytään.

Kannattaisiko hoivatyön johtajien jalkautua ja mennä kysymään asukkaiden ja omaisten mielipidettä hoivasta? — Käskyttämiseen ja vaatimiseen kyllästynyt alaa vaihtava hoitaja

Miten voi kadun runkovesiputki -tai muu katuremontti kestää kuukausia, hyvä ettei vuosia? Tehokkuusajattelu ei näytä koskevan näitä urakoita.

Juhis, onko unohtunut valkoinen kostoterrori 1918? – Iki lada

Englannin pääministeri on uuden lehtikuvan mukaan siistinyt hiuskuontalonsa, vihdoin. – JK

Ainoa kestävä tapa kuluttaa, on kuluttaa vähemmän. Meidän pitäisi vaan yksinkertaisesti löytää sitä hyvän elämän sisältöä muualta kuin rahasta ja ostamisesta.

Onko kuntauudistuksen eri osa-alueilla saatu säästöjä aikaan? Nyt faktaa tiskiin päättäjät eikä muunneltua totuutta!

Metsässä motojen ajo-urissa kasvaa hyvin sieniä. – Sienestäjä

Kouvolan talouden tasapainottaminen on vaikeaa ilman, että taloudellisessa mielessä kohtuuttoman kallis ja potilaita kiusaavan Kymsotessa nyt olevat terveyspalvelut ulkoistetaan.

Ylen gallup ja keskusta . Eksyneet lampaat ovat alkaneet kerääntyä uuden paimenen ympärille! – Kasakka

Kun kyseessä on Thaimaa, mennään Thaimaahan eikä Thaimaaseen. Ei sitä mennä Tulimaaseen tai Swasimaaseenkaan, vaan Tulimaahan tai Swasimaahan.

Tiedoksi ja käyttöön otettavaksi: Suruliputuksessa lippu vedetään salossa ensin ylös asti ja lasketaan sen jälkeen kolmanneksen tangon mittaa alas siten, että lipun alareuna asettuu salon puoliväliin.

Koskahan saataisiin lehteen lista Kouvolan eri alojen johtajista ja päälliköistä toimialoittain. Salaisuusko?