Napakat: Koulujen ja päiväkotien henkilöstön lomautusten aikana henkilökunta ei voi taata lasten turvallisuutta

Kulttuurijohtajan mielestä vastuu kotouttamispalveluista avaa rajattoman piikin. Pätevä mies tietty, mutta onneksi on Korpivaara, Suninen, Ripattila!

Muistelen aikaa, kun kaikkialla oli naistenvessat erikseen. Ne olivat siistejä. Ei kusta lattioilla ja paskaa pöntön reunoissa. Nykyiset "kaikkien sukupuolien" wc:t on pahempia kuin junan vessat ikänä.

Kymi Sinfonietalla kymmenen konserttia Kouvolassa tai Kuusankoskella syksyn aikana eli mahtavia musiikki elämyksiä on riittänyt! Kaikki eivät pidä jääkiekosta! Jokaisella omat "juttunsa".

Koulujen ja päiväkotien henkilöstön lomautusten aikana henkilökunta ei voi taata lasten turvallisuutta. Mahdollisuuksien mukaan kotiin jääminen on paras vaihtoehto.

Kouvolan hieno luonto on pitkälti Sakari Värrin ansiota. Kohta siitä ei ole kuin rippeet jäljellä, jos joka lepikko "hoidetaan" tällä tahdilla.

Kyllä JEV-säätiön rahat on ihan meidän omia, jotka (nimen mukaan) Jaalan, Elimäen ja Valkealan viisaat päättäjät osasi sinne siirtää ennen Kouvolan pohjattomaan laariin joutumista.

Kannettaisiinpa yhtä kovasti huolta lasten koulukiusaamisesta kuin näistä kiusatuista kaupunginjohtajista, jotka ovat lähes joka päivä lehtien palstoilla!

Viattomien lasten varjolla aikuiset pääsevät Suomeen, jossa ei saa tuomiota rikoksesta. Vihreät ministerit eivät kommentoi, kerran karkotetun paluulentokin estettiin?

Kouvolan vuokra-asunnot ovat kylmiä.

Sähköauto on vaarallinen kolari tilanteessa Samoin jalankulkijalle.

Kyllä olisi kiva asia rakentaa pyllymäki hyppyrimäkeen. Siellä viihtyisivät mummit ja ukitkin lasten kanssa koko perheen voimin. Itsekin ole ollut laskemassa. Koko perhe mukana ja hauskaa ja naurua riitti.

Hatunnosto teatteri! Säästöt ja yt:t pelotteena ja tästä huolimatta teette upeaa työtä katsojia viihdyttääksenne. Upea Joulushow! Mitä laulua! Komiikkaa! Heittäytymistä!

EU perustuu Euroopan Hiili- ja Teräsyhtymä-pohjalle. Lopetetaan vuonna 2050 vai pelkkäkö hiili vain? — Idiootti

Kiitos sille äidille, joka protestoi fantasiaharjoituksesta. Tuollaiset jutut eivät kuulu asiallisiin oppikirjoihin.

Mikä valtava marginaali onkaan nykyisen niin sanotun köyhän ja sotia edeltäneen köyhän välillä.

Kokoomus ja Larikka ovat näköjään vaihtaneet taktiikkaa. Kun ihan kaikkea ei vielä reuna-alueilta saatu lopetettua, niin savustetaan sitten vastustajat ulos.

Jouluna on sopivasti aikaa muistella, kuinka paljon olen tuottanut vuoden aikana mielihyvää läheisilleni.

Nyt psykiatreille ja psykologeille ei ainakaan saa aikoja. He hoitavat kaupunginhallitusta. Kaupungintalosta tuli kriisikeskus vai mikä lie kenttähospitaali. Valtion holhousta odotellaan.

Kyllä sinulla voi olla lävistyksiä tai tatuointeja. Mutta harkitse, mihin menet töihin tai pääset. Monessa palveluammatissa niitä ei saa olla, tai jos on, ne pitää olla sellaisessa paikassa että ne eivät näy.

Kuinka päättäjät ja vaikuttajat ilkeävät juhlia kaupunkilaisten kustannuksella aikaansaamansa talouskaaoksen jälkeen?

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja vaihtoon, ellei ole pystynyt takaamaan hyvää työilmapiiriä. Ei yhtään euroa ulkopuoliseen selvittäjään!

Kiitos Kouvolan Soittokunnalle esiintymisestä rautatieasemalla perjantaina 13. joulukuuta! Tuli jouluinen tunnelma ja elävyyttä keskustaan. Lisää tällaista! — Jami

Jos opettajat ovat lomautettuna ilman palkkaa joka tapauksessa, miksi ei siis kesällä. Ovatpa itsekkäitä!

Lahdentie ensin kuntoon! Siellä on parempi sairaala!

Kaupunginhallitus ja -valtuusto syyttelevät toisiaan! Kaikki samanlaisia pellejä! Itse olette tämän saaneet aikaan! Erotkaa!

Epäasiallista käytöstä myös Ksaossa johdon taholta. Tiainen ja Karhu ei toimi, koska se on näköjään Kouvolan tapa. Isot edellä, pienet perässä. — Kasper