Napakat: Oikeudenmukaista on jakaa toiminnot ympäri koko Kouvolaa

Manskin kivetys, Kimolan kanava, suosairaalan rahareikä ynnä tienpätkä. Nuorten harrastuksista pois, kun rahat ovat loppu. Tunarit!

Jokaisella lapsella pitäisi olla kiipeilypuu. Siitä luonnon arvostus ja rakkaus alkaa.

Timo Nyberg oli aivan oikeassa; kolmas sektori tekee työtä ilman korvausta. Voisivatkohan liitot vaikuttaa tähän? Esimerkiksi pieni korvaus.

Puutarha-ala voisi auttaa suojelemaan lajeja: jos tarjolla olisi luonnonkasveista kasvatettuja taimia pihoillemme. Näin voisimme auttaa samalla lajeja siirtymään, kun ilmasto muuttuu.

Miksi vieläkin maksetaan tukea ojittamiseen? Haloo!

Pousi sai hyvät suokaupat. — Voikkaan Otto

Olisi varmaan niin sanottu kahdeksas ihme, jos Kouvola-talon katto osattaisiin korjata yhdellä kertaa. Miten paljon kaupunki on maksanut useista katon korjauksista? Olisiko muutettava katon muotoa?

Opetushallituksen linjauksethan pohjautuvat jo 60-luvulta alkaneeseen kehitysopin sokaiseman silloisen DDR valtion opetuksiin, nyt maksamme siitä.

Ote organisaatiosta: kulttuuripäällikkö, liikunta-ja kulttuurijohtaja, liikuntapäällikkö, liikuntapaikkapäällikkö, kirjastotoimenjohtaja, kirjastotoimen apulaisjohtaja, kirjastonjohtaja ynnä muuta.

Minulla on ehdotus, jolla luonnonvaroja saadaan säästymään: laitetaan vero kaikelle neitseelliselle raaka-aineelle. Näin saadaan säästeliäisyyteen ja kierrätykseen vauhtia.

Kaupunginhallituksen säästöt pelkkiä lillukanvarsia. Lapsia ja nuoria kyllä muistettu.

Järjetön kaivaminen esim. Lemmenjoella muutaman kultagramman vuoksi on lopetettava. Miksi annetaan tuhota arvokasta luontoa, joka ei edes ole kaivajien omistuksessa. Ei mitään järkeä!

No nyt on KPL:n pronssipelissä informatiivinen ja miellyttävä kuuluttaja. Jatkoon!

Kuvitelkaapa musikaalia ilman lavastusta, valaistusta ja puvustusta. Tässä uudessa ne kaikki olivat upeita ja mahdollistivat mahtavan kokonaisuuden, mutta ei kiitosta eikä edes mainintaa arvostelussa.

Aurinkotarhat olisi saanut, vaikka jakaa ne kurkut vähävaraisille eikä polkea ruokaa piloille.

Pihapiiri kertoo kaiken asukeistaan!

Kepun pitää olla ovela ja viekas, jotta kannatus nousisi, totesi Katri Kulmuni. Tällä kommentilla veikkaan, että Kepu tippuu alle 10 prosenttiin. Uskomatonta sananvalintaa.

Olen samaa mieltä. Oikeudenmukaista on jakaa toiminnot ympäri koko Kouvolaa.

Mitä sekaisempi on ihmisen päänuppi, sitä nyysitympi puutarha.

Tässä talouskurjuudessa olisi kyllä kiva kuulla ne ihan oikeat rahalukemat kesän ihmeen hienoista asuntomessuista...